HírekKultúraMotoros zene

Új csapatban a volt Crucified Barbara tagok!

the heard bandA svéd lánycsapat, a Crucified Barbara pályafutása 2016-ban ért véget, ugyanis ekkor jelentették be, hogy elválnak útjaik. A volt tagokból újjászületett a The Heard nevezetű banda. Hallgasd meg őket!

A Crucified Barbara személyes kedvencem, bevallom töredelmesen. A budapesti koncertjükön, évekkel ezelőtt, a Dürer Kertben nagyon jól nyomták a csajok, imádom a dalaikat.

A régi, ’80-as évek csajbandáit idézték számomra. Nemrég láttam meg a hírt, hogy a négy volt tag közül hárman – Klara Force gitáros, Ida Evileye basszusgitáros és Nikki Wicked dobos – egy új együttesben kezdtek új életet, a The Heard-ban.

Meg is jelent az első daluk, a White Lightning. A The Heard énekesnője Pepper Potemkin, s a csajokhoz egy srác is csatlakozott, mégpedig Jonas „Skinny Disco” Kangur szólógitáros.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Lehet, hogy elfogultságból, de nekem jobban tetszett a régi banda…

Forrás, fotó: hammerworld.hu

Íme a The Heard első, szöveges videos dala:

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük