HírekMotorokMotorozás

Új BMW nagyrobogók 2015 tavaszától

bmw-c600-sport-2015A BMW Motorrad gőzerővel készül a jövő évi szezon kezdetére: rögtön két újfajta nagyrobogóval lepte meg híveit az Intermot Nemzetközi Motorkerékpár Kiállításon.

Az október 1-5. között megtartott rendezvényen csodálhatták meg a motorozás szerelmesei a C 600 Sport és a C 650 GT elnevezésű speciális modelleket.

A C 600 Sport dinamikus és sportos karakterére összpontosít a különleges matt kék / fekete (Racing blue metallic matt / Sapphire black metallic) fényezés, valamint a sport ülés és az Akrapovič kipufogó dob.

A C 650 GT viszont az eleganciát és a túra képességet hangsúlyozza az ébenfa / matt szürke (Ebony metallic / Motolith metallic matt) fényezéssel.

A motor felszereltségének része a Highline csomag, amely LED-es nappali világítást, ülés- és markolatfűtést, valamint gumiabroncs-nyomásellenőrzőt tartalmaz.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 2015 tavaszától elérhető két új nagyrobogó a korábbi modelleket váltja le.

Tehát, van idő gondolkodni tavaszig, hiszen akit megfogott valamelyik gép, pár hónap múlva élvezheti a jármű adta élvezeteket.bmw-c650-gt-2015

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük