EseményekMotoros találkozó

A megőrült csendes község

jaszbandi08 019Már a csütörtök előrevetítette a jó hétvégét. Ingyenes nappal indítottak a szentandrásiak, ami a rockabilly jegyében telt el!

Pénteken és szombaton égész nap nagyon meleg volt, de a strand alig pár száz méterre várt minket. A találkozós karszalagosokat 20% kedvezménnyel engedték be! Szükségünk is volt, rá mert a táborban, ami huszonöt hektáron terült el, nem igazán volt fürdési lehetőség, de minket ez nem zavart! Viszont volt egy fogmosó, amit utolsó nap vettem észre, úgyhogy jövőre már használni fogom (most ment ásványvízzel is)!

Szombaton volt a találkozókon elmaradhatatlan felvonulás. A résztvevők nagyon élvezték, hogy kivételesen nem volt kötelező a bukósisak. Közben pedig a Demény tesók streetfighter bemutatót tartottak. Volt sok érdekes dolog a táborban is. Egy londoni emeletes busz például sörözőként szolgált. Ezt természetesen mi is kipróbáltuk. A veteránautó bemutató sok nézelődőt vonzott, ahogy a mell-szépségverseny is. Még mi csajok is néztük.

 

A Trabant szétverés idén is kihozta a motorosokból az állatot, és a MAX pályán is sokan leamortizálták a hátsó gumijukat. Esténként sokfajta nagyon nívós zenekar játszott, volt csak egy párat említve: a Road, a Zorall, a Blues Company, a Pokolgép és a Tequila is a szokásos színvonalon szórakoztatta a bulizókat.

Még több kép a galériában!Az árak nagyon korrektek voltak idén is, ás az emberek nagyon kedvesek, mint mindig! Voltunk piacon is, ahol alkudtunk is. Csak egy pár fa hiányzott az életünkből, ami árnyékot adott volna, de a szervezőknek üzenem, hogy „aki fát ültet az a jövőre gondol”. Vasárnap reggel leszakadt az ég, de ezt is vígan éltük meg, és a Jászok fórumáról olvasva ők is, mert tangás csajokat láttak rohangálni az esőben!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindent összevetve nagyon jó kis buli volt, és véleményem szerint az a kb. 2200 fő, aki ezt a hétvégét Jászbandin töltötte, úgy gondolja, mint mi öten csajok: jövőre ugyanitt!!!jaszbandi08 073jaszbandi08 126jaszbandi08 131jaszbandi08 plakat

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük