CsajokHírekMotoros divat

Túrakesztyű az IXS-től: Gara 2.0

IXS Gara 2.0 motoros túrakesztyűAz IXS új túrakesztyűje a Gara 2.0 kombinálja a víz- és szélállóságot, nem korlátozza az ujjak mozgását, légáteresztő, a robusztus és közben könnyű is.

Átfogó funkcionalitás

Az új Gara 2.0 túrakesztyű nagyon magas szintű viselési kényelmet és funkcionalitást kínál a felhasználások széles körében. A rugalmas softshell anyag tökéletesen illeszkedik a kézhez, miközben magas szintű biztonságot nyújt.

Ez a túrakesztyű könnyű kecskebőrből és softshell anyagból készült. Nagyon jó érzést a kéznek és nagyon kellemes viselet. Az erős, de könnyű softshell anyag víz- és széltaszító. Ez az időjárás elleni védelem lágysággal, rugalmassággal, jó hőmegtartó- és nagyon magas légáteresztő képességgel párosul. Mindez a felhasznált softshell anyag remek tulajdonságainak köszönhető.

A kiváló minőségű velúrból készült tenyérfelület magas kopásvédelmet és kiváló tapadást biztosít. A törés ellen az öklöt további biztonságot nyújtó protektorok védik. Softshell és acél borítja a kézhátat, ezért ez a tökéletesen illeszthető kesztyű sportos, de nem hivalkodó.

Az ujjak és a csukló körül strech betétek biztosítják az optimális kényelmet. A hüvelykujjak bőrrel vannak megerősítve, hogy különösen tartósak legyenek.

A magas védelmi funkciót a legújabb EN13594: 2015 vizsgálati szabvány is bizonyítja. A IXS Gara 2.0 motoros túrakesztyű XS-től 5XL-ig terjedő méretekben kapható.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük