CsajokHírekMotoros divat

Továbbfejlesztették a Givi csúcskategóriás full-face sisakját, az 50.9 Enigmát

Givi 50.9 Enigma Full face motoros bukósisakA több mint 60 új terméket, köztük új modelleket és esztétikai frissítéseket tartalmazó 2023-as katalógussal a GIVI megerősíti elkötelezettségét a sisakágazat iránt. Az elmúlt két évtizedben látott fejlődésről tanúskodik az új 50.9 full-face sisak, amely három héjmérettel, és átlagon felüli műszaki felszereltséggel és alapfelszereltséggel rendelkezik.

A GIVI 2002 óta gyárt sisakokat, és a hosszú út során a gyártó számos területen elnyerte a motorosok bizalmát. Az új ECE 22-06 európai szabvány magasabbra tette a lécet a védelem terén, és ennek eredményeképpen ma már minden új sisak biztonságosabb és megbízhatóbb. Az 50.9 természetesen megfelel ezeknek a kritériumoknak, de az alapfelszereltségét tekintve a versenyképes árcédulával is kitűnik.

50.9 ENIGMA

Enigma a neve a GIVI új, csúcskategóriás full-face sisakcsaládjának. A 2023-ra bevezetett hat új grafikával ez az áramvonalas modell összesen 14 változatban érhető el.

Az esztétikát a héjat borító karbonhatás jellemzi, amelyet viszont átgondoltan elhelyezett, élénk színű jegyek egészítenek ki.

Amint azt már kiemeltük, a sisak lenyűgöző alapfelszereltséggel rendelkezik, kezdve magával a sisakhéjjal, amelyet a GIVI három különböző méretben fejlesztett ki az illeszkedés javítása érdekében (XL-től XXL-ig).

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy másik erősség a napellenzőkhöz kapcsolódik. Miért lenne egy, ha kettő is lehet? A sisakot tartalmazó dobozban egy átlátszó, a Pinlock Max Vision lencsével kompatibilis napellenző és egy másik speciális (irídium tükrös) napellenző található, amelyet többféle változatban készítettek el, hogy illeszkedjen a különböző ENIGMA változatok színeihez. Van hozzá egy füst színű napellenző is.

Givi 50.9 Enigma Full face motoros bukósisak

Az alapfelszereltség kiterjed a rozsdamentes acélból készült mikrometrikus kioldóra és a vészhelyzetben gyorsan eltávolítható arcpárnákkal kialakított belső bélésre.

A teljes műszaki adatlap részletesen ismerteti a jellemzőket.

50.9 TECHNIKAI ADATOK:

 • Típus: full-face
 • Súly: 1.490+/-50 gr
 • Héj: hármas
 • Anyag: 1.490+/-50 gr: Technopolimer
 • Belső: teljesen kivehető, kivehető arcpárnák, hipoallergén szövet
 • Rögzítés: pánt rozsdamentes acélból készült mikrometrikus kioldóval
 • Homologizáció: ECE 22-06
 • Vászon: átlátszó, karcolásmentes, kompatibilis a Pinlock Max Vision lencsével (tartozék) – Speciális kiegészítő vászon – füstölt napellenző
 • Szellőzés: két felső és egy az állvédőn lévő szellőzőnyílás, két hátsó elszívó.
 • További jellemzők: orrvédő, szélterelő.
 • Méretek: XS-től XXL-ig
 • Színek: XS – XXL: Enigma Line: Matt fekete/titán, fekete/titán/piros, fekete/titán/sárga, fekete/titán/arany, matt szürke/fekete/sárga, fekete/titán/rózsaszín
 • Egyéb 50.9-es változatok: Atomic grafikai termékcsalád hat változattal, beleértve a női változatot is; Solid Color termékcsalád három egyszínű változattal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük