Hírek

Tour De France robogóval

Ara Lucia Ashbourne 39A motoros életformához hozzátartoznak a rövidebb-hosszabb túrák. Vannak, akik csak az élményekért, a tájért, az élvezetért motoroznak, és vannak olyanok is, akiknek mindezek mellett célja is van a megtett úttal.

Ara Lucia Ashbourne-nek küldetése van. A 45 éves hölgy külső szemlélő számára láthatatlan, maradandó egészségkárosodást szenvedett. Túl sok részlet nem ismert, annyit azonban tudni, hogy kómában volt, hasizmait pedig eltávolították. Sokan úgy gondolják, hogy csak szemmel látható egészségkárosodás létezik.

Ara 2011-ben robogója nyergében rója majd Franciaország útjait. A túrával két fontos célja van: szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy léteznek láthatatlan fogyatékosságok is, melyek sok esetben legalább olyan súlyosak, mint a láthatóak, valamint magának is szeretné bebizonyítani, hogy egészségkárosodása ellenére képes teljesíteni a túrát.

 

Az út befejeztével tervei szerint könyvírásba fog, melyben részletesen beszámol majd az út során szerzett tapasztalatokról. Ara számára hatalmas fizikai kihívás az út, így jelenleg az USA-ban tréningezik, egyre hosszabb és hosszabb távokat tesz meg.Ara Lucia Ashbourne 01

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük