fbpx

Töltsd kellemesen az ünnepeket a családod és a barátok körében!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánnak a Csajok a motoronNehéz helyzetben vagyok, hiszen nem is tudom eldönteni, mit kívánjak a karácsonyi ünnepekre. Egészséget és boldogságot mindenképpen, az nagyon ránk fér.Ismét közeledik az év vége (végre), de előbb még előttünk áll a szeretet ünnepe. Azt remélem, hogy minden olvasónknak és mindenkinek sikerül megközelítőleg úgy töltenie az ünnepet, ahogy szeretné. Persze ez igen nehéz lesz ebben a mostani helyzetben.

A távol élő rokonoknak, barátoknak, akikkel idén nem ünnepelhetünk együtt kitartást kívánok, és remélem jövőre ismét találkozhatunk!

Most pedig fojtsuk a bánatunkat bejglibe és gondoljunk örömmel a szeretteinkre!

Ahogy már az elmúlt évek alatt mindig, most is álljanak itt azok az üdvözlőlapok, amelyeket a barátaink, ismerőseink küldtek. Ezek ugyanúgy szólnak minden olvasónknak. Ezekkel kívánok idén is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x