EseményekHírekMotorkiállítás

Több mint 40 márka vesz részt a 44. Bangkok Motor Show-n

44. Bangkok Motor Show 2023A 2023-as Bangkok Motor Show-n a vezető autó- és motorkerékpár-gyártók közül több mint 40 márka vesz részt a több mint 170 000 m2 kiállítási területen, ezzel is demonstrálva a bangkoki esemény nagyon fontos nemzetközi autószalon a világon. Ez a kiállítás is erősíti Délkelet-Ázsia vezető szerepét a világ autóipari kiállításai között.

„SZÍNES ÉLMÉNY, minden szín élménye”

Dr. Prachin Eamlumnow, a Grand Prix International Public Company Limited vezérigazgatója, rendezvény elnöke a következőket mondta a sajtóbemutatón: “Az idei a 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon egy egyedi élményt hoz el a látogatók számára. Az autóipari világ technológiáján keresztül – amely folyamatosan fejlődik és most a elektromobilitás az irányvonal – hamarosan új életmódot hoz mindenki számára.

Ami a thaiföldi autóipar irányát illeti 2023-ban, az ipar összképe kezd visszatérni a normál állapotokhoz. Tovább javult a gyártásban lévő alkatrészhiány helyzete. Ebben az évben a kormányzati szervek értékelték, hogy az autók és motorkerékpárok termelése Thaiföldön ismét növekedni fog az előző évhez képest. Ami a gazdasági helyzetet illeti, kezd visszatérni a növekedés. Úgy gondolják, hogy ennek eredményeként az autópiac ismét vissza fog térni a régi irányba.

Különösen igaz ez az elektromos járművek piacán, ahol a tavalyinál nagyobb növekedés várható. Ahogy a fogyasztók egyre jobban kezdik megérteni az új vezetési technológiát, amely megváltoztatja a vezetési és utazási viselkedést, valamint a kormányzat sok tekintetben támogatja ezt a közlekedési formát.

Thaiföldi egészségügyi dolgozók kerültek karanténba egy magyar motoros miatt

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon együttműködő partnerei továbbra is a Turisztikai és Sportminisztérium, Thai Autóipari Szövetség, Thai Autómérnöki Szövetség, Thai Autóalkatrész-gyártók Szövetsége, Intelligens Közlekedési Rendszerek Szövetsége és Thaiföldi Királyi Automobil Szövetség, Maha Chakri Sirindhorn Királyi Fenség hercegnő (RAAT) és az IMPACT Exhibition Management Co., Ltd. segít rendezvény megszervezésében.

Idén több mint 40 autó- és motorkerékpár-gyártó és -kereskedő hozza el termékeit a több mint 170.000 m2 kiállítási területre. Ez azt bizonyítja, hogy a Bangkoki Nemzetközi Autószalon továbbra is fontos szerepet tölt be az autóiparban.

A 44. Nemzetközi Autószalonon részt vevő autó- és motorkerékpár-cégek listája: a Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz, Great Wall Motors, Rolls-Royce, Aston Martin, Maserati, Peugeot, Jeep, Toyota, Lexus, BYD, MG, Mazda, Suzuki, Isuzu, Hyundai szerepel. Hyundai Bus & Truck, Audi, Honda, Mitsubishi Motors, Nissan, NETA, Volvo, Porsche, Bentley, Kia, Subaru, Thai Honda Manufacturing. A motorkerékpár márkák közül ott lesz a Suzuki Motosales, Yamaha, BMW Motorrad, Harley-Davidson, Ducati, Triumph, Alpha Volantis, Kawasaki és Royal Enfileld.

Anothai Eamlumnow úr, a Grand Prix International Public Company Limited igazgatója és az esemény alelnöke elmondta, a szervező különféle tevékenységeket is felvonultat a sok látogató befogadására. Idén is folyamatosan szerveznek e-Sport tevékenységeket. Az elmúlt 2-3 évben folyamatosan növekvő népszerűségre válaszul idén ismét nagy visszatérés lesz az e-Racing esemény.

A 2023. március 25-én és 2023. április 1-jén megrendezett esemény lesz a két fő pont a profi versenyzők számára, és a Gran Turismo 7-et először használják a versenyen. Ez összhangban van azzal a globális versennyel, amelyben a World Series of the World Championships tavaly Gran Turismo 7-et használt.

A Grand Prix International Public Company Limited továbbra is jó együttműködést kap a Polyphony Digital Inc.-től, a Gran Turismo 7 játéklicenc tulajdonosától, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelően használjuk a Gran Turismo-t a verseny megszervezéséhez. Ebben a versenyben összesen 8 szimulátort biztosítunk együtt. Hogy növelje a verseny izgalmát, és lehetővé tegye a közönség számára, hogy teljes mértékben élvezhesse, idén a Nemzetközi Autószalonon

Khun Peerapong Eamlumnow, a Grand Prix Company üzletfejlesztési igazgatója és a Bangkok Event alelnöke A 44. Nemzetközi Autószalonon azt mondta, hogy az elmúlt 10 évben a cég szervezőjeként Új szolgáltatási modellt dolgozott ki, hogy megkönnyítse mind a résztvevők nehézségeit. A látogatók kényelmet pedig új élményeket kapnak főleg a digitális technológia bevezetése, legyen szó akár jegyelosztási csatornáról vagy a Virtuális Autószalon bemutató.

A Bangkoki Autószalon idén a TikTok-ot is beveszi hiszen a szervező a Tik Tok Thailanddal és a Media Intelligence-szel (MI) is együttműködött a Tiktok Motor Show megszervezésében vesz részt. Az érdeklődők még érdekesebb tartalmakhoz férhessenek hozzá az eseményen. Lesz egy Hashtag Challenge tevékenység is, hogy minél többen csatlakozzanak a mókához.

A 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon a Challenger Hall 1-3, Impact Muang Thong Thani, 2023. március 22. és április 2. között kerül megrendezésre, a látogatók nyitvatartása 12:00 és 22:00 óra között. A belépőjegy 100 THB, ami csak hogy képben legyünk kb.: 1000 Ft-nak felel meg.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük