HírekCsajokMotoros divat

Tisztán látni szakadó esőben is – Bukósisakra szerelhető plexitörlő – VIDEÓVAL!

Egy előfeszített rugó adja a tartóerőt, mely a plexi élére szorítja a Wipey-t, amit egy mozdulattal lehet le- és felhelyezni, így ha több sisakod van, nem szükséges több Wipey-t venned. A felszerelés gyorsasága miatt arra sincs szükség, hogy állandóan a sisakodon legyen. Amikor nekiáll esni az eső, csak felrakod, és mehetsz tovább. Ez kb. annyi ideig tart, míg felveszel egy napszemüveget.

A rugós rögzítés annyira erősen tartja a Wipey-t a a plexin, hogy még nagy sebességnél is atombiztosan áll a helyén, így nem kell aggódnod, hogy menet közben elhagyod.

Egy elemmel az üzemideje 3 és 12 óra között mozog attól függően, hogy milyen üzemmódokban használtad. Egyetlen egy nyomógombja segítségével választhatsz működési variánsai közül. Ha egyszer nyomod meg röviden, akkor egyszer töröl, ha hosszabban nyomod a gombot, akkor pedig folyamatos működésbe kezd. Ha a folyamatos törlés után nyomod a gombot röviden, akkor 1, 3 és 6 másodperces időközönkénti törlésre állíthatod.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy oké, de a bekapcsoláshoz, kikapcsoláshoz, ha nem is annyit, mint a kesztyűvel törölgetésnél, de csak el kell engedni a kormányt, csak kell párat kalimpálni a kezeddel, rontva így a biztonsági szintet. Ne aggód, a Wipey tervezői erre is gondoltak. Úgy, ahogy például egy akció kamera esetében is lehet működtetni a ketyerét egy távkapcsolóval, a kis ablaktörlő is rendelkezik egy bluetooth technológiával kommunikáló távirányítóval, melyet a gyártó csak „A gomb” néven emleget.

Ezt a gombot a kormányra szerelve ugyanúgy kezelheted a Wipey-t, mint saját gombjával így mindig két kézzel fogva a kormányt, teljes kényelemben és biztonságban csapathatsz az esőben. Ha a gomb elektromos ellátása leállna, a Wipey saját gombja továbbra is használható marad.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Kickstarter-en május közepén indítják útjára az új jövevényt és aki előrendelését leadja, 50 százalékkal olcsóbban juthat hozzá. A hasznos kis kütyü áráról még nem adott ki információt a gyártó, de honlapjukon nemsokára ez az információ is elérhető lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük