CsajokHírekTetkó a csajokon

Tetováltatnál “szuper-csajt”?

harley quinn margot robbie tattooA szuperhős-csajok, dögös-gonosz boszorkányok korát éljük, vagyis csak filmbelileg… Harley Quinn, Demóna, Ravenna… A kitaláltságon túl az önmagában is erős nőt szimbolizálják. Varratnál magadra ilyen jellegű portrét?

Batman, Superman és társaik, mind szuper-erős pasik, akiknek a karjaiba omlik a Nő, James Bond-ról nem is beszélve.

Természetesen, ez egy ideig jó is volt nekünk, na de fordítsuk meg a dolgot: vegyük a Nőt, adjunk neki varázserőt, esetleg őrületet (Harley esetében) és a magával ragadó szépségen túl legyőzhetetlenné válik.

A híres színésznők által megformált karakterek sok embert megihlettek, megérintettek, erőt adtak nekik, vagy pusztán csak a mese rabjává vált rajongókról beszélhetünk. Számos oka lehet ezeknek a gyönyörű tetoválásoknak, melyeken ezek a szuper csajok szerepelnek.

Persze, kivéve a kezdőképet, ahol éppen a Harley Quinn-t játszó Margot Robbie tetovál egy szalonban. Ez valami olyan akció lehetett, ahol a Suicide Squad sztárjai tetováltak emlékül, a filmbeli jelmezükben. Majd a tetoválás, mely azt ábrázolja, Margot hogyan tetovál – elmés…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kimaradt jelenet a Suicide Squad-ból – Harley Quinn motoron

[wpdiscuz-feedback id=”25dh1cwn4a” question=”Visszatérve, mit gondolsz a szuper-csajokról és az őket ábrázoló tetoválásokról?” opened=”0″]Visszatérve, mit gondolsz a szuper-csajokról és az őket ábrázoló tetoválásokról?[/wpdiscuz-feedback]

Fotók: Polygon; Journal; Pinterest; tattooideas247.com

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük