fbpx

Tetováltatnál “szuper-csajt”?

harley quinn margot robbie tattooA szuperhős-csajok, dögös-gonosz boszorkányok korát éljük, vagyis csak filmbelileg… Harley Quinn, Demóna, Ravenna… A kitaláltságon túl az önmagában is erős nőt szimbolizálják. Varratnál magadra ilyen jellegű portrét?

Batman, Superman és társaik, mind szuper-erős pasik, akiknek a karjaiba omlik a Nő, James Bond-ról nem is beszélve.

Természetesen, ez egy ideig jó is volt nekünk, na de fordítsuk meg a dolgot: vegyük a Nőt, adjunk neki varázserőt, esetleg őrületet (Harley esetében) és a magával ragadó szépségen túl legyőzhetetlenné válik.

A híres színésznők által megformált karakterek sok embert megihlettek, megérintettek, erőt adtak nekik, vagy pusztán csak a mese rabjává vált rajongókról beszélhetünk. Számos oka lehet ezeknek a gyönyörű tetoválásoknak, melyeken ezek a szuper csajok szerepelnek.

Persze, kivéve a kezdőképet, ahol éppen a Harley Quinn-t játszó Margot Robbie tetovál egy szalonban. Ez valami olyan akció lehetett, ahol a Suicide Squad sztárjai tetováltak emlékül, a filmbeli jelmezükben. Majd a tetoválás, mely azt ábrázolja, Margot hogyan tetovál – elmés…

Kimaradt jelenet a Suicide Squad-ból – Harley Quinn motoron

Visszatérve, mit gondolsz a szuper-csajokról és az őket ábrázoló tetoválásokról?
0
Visszatérve, mit gondolsz a szuper-csajokról és az őket ábrázoló tetoválásokról?x

Fotók: Polygon; Journal; Pinterest; tattooideas247.com

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x