CsajokTetkó a csajokon

Tetoválóverseny a világhálón

tatcont04Az amerikai MetricThunder.com on-line versenyt hirdetett olvasói számára. A 2006 november és 2007 június között tartó vetélkedő résztvevői közül minden hónapban kiválasztják a legjobbat, de a végén csak egy maradhat!

A jelentkezőknek nem kell mást tenniük, csak küldeni egy fényképet a szervezőknek a tetoválásukról. A beküldött fotókat a Bikernet.com alapítója, a motoros hírességek csarnokában is szereplő Keith “Bandit” Ball bírálja el hónapról-hónapra. Aki pedig végül megnyeri a versenyt, egy olyan üléssel lesz gazdagabb, amelyen a saját tetoválása lesz látható Saddlemen jóvoltából.

A nyeremény-ülés egyébként nem csak szép, hanem kényelmes is lesz, ugyanis a speciális zselével töltött nyeregnek köszönhetően a rajta lévő súly egyenletesen oszlik el. Ennek köszönhetően lekerül a teher az ülőgumókról és a farokcsontról, amitől a motorkerékpáron való ülés hatására a sofőrnek hosszú túrák alatt sem áll majd meg a vérkeringés a hátsófelében.

Az ötlet egyébként kiváló. A kérdés már csak az, hogy hogy kerül a tetoválás az ülésre. A novemberi győztes karját elnézve lehet, hogy a zsûriben is felmerült ez a kérdés, és jobbnak látták, ha valami egyszerû, pár vonalból álló, ülésformájú mintát szavaznak meg elsőnek. Biztos ami biztos…tatcont01tatcont02tatcont03tatcont05tatcont06

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük