CsajokTetkó a csajokon

Tetkó a Csajokon Offline

tetko egyben2009Idén is folytatódik a Csajokamotoron.hu oldalain az elmúlt két évben oly sikeres Tetkó A Csajokon verseny. Idén azonban egy különlegességgel nyitjuk a szezont. Első alkalommal a Devils Motor Shown élőben is megcsondálhatjuk a lányok tetovállásait.

Ebben az évben a Tetkó a Csajokon versenyben a tetoválások több kategóriában is versengenek majd egymással. Tehát mostantól várjuk a nevezéseket. A tetoválásokat ábrázoló, nagy felbontású fotókat, és egy teljes alakos képet, amin jól látszik a tetoválás elhelyezkedése is, IDE KÜLDJÉTEK!

A beküldött képek alapján kiválasztott 10 lány részt vehet az április 5-én, Budapesten megrendezett Devils Motor Shown a legszebb tetovált lány címért folyó versengésben. A legjobbat szakértő zsűri választja ki. A résztvevők ajándékcsomagot kapnak, a győztest pedig emelett 30 000 Ft készpénzzel díjazza a Motor Show rendezője, a Devils MC.

 

A nevezni vágyó hölgyeket is várjuk a Budapest Motor Kiállításon az A pavilon 202/C standján, amit könnyen megtaláltok a Devils Motor Show gyönyörű, épített motorjai mellett. A helyszínen akár nevezni is lehet, sőt a tetoválásokat szívesen le is fényképezzük, ha esetleg ez problémát okozna.tattoo offline 72

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük