Hírek

Tervezd meg és nyerd meg a robogódat!

Honda DekorobogóHondáék idén is gondoskodtak arról, hogy a fiatalabb korosztályból utánpótlást toborozzanak maguknak.

Anno az én gyerekkoromban, álmaim netovábbja volt a szomszéd kézi festésű csíkos (!) tuning komár típusjelzésre hallgató pedálos istencsapása, aztán most meg a mai gyerekek már számítógéppel tervezhetik a fényezést… Hiába no, változik a világ és fejlődik, így van ez rendjén. 

Induljon a harc a kreatív kölykök közt, hajrá fiatalok! Ha most lennék gyerek, a seggemet verném a földbe örömömben, nem utolsó móka lesz felülni a saját tervezésű robogóra… No de természetesen nem csak ifjak futhatnak neki a feladatnak, ki tudja, lehet tervezek én is egy szép kis hangyaképűt…

Elindult a Dekorobogó nyereményjáték a Honda Hungary Facebook oldalán!

Szeretnél nyerni egy saját Honda robogót a saját dizájnoddal? Akkor indulj el Te is a Honda Dekorobogó nyereményjátékon, ahol két Honda Vision 50 és számos más Hondás ajándék vár gazdára.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bár a tavasz még várat magára, de aki kedvet érez egy kis játékhoz, kreativitásának felélesztéséhez, az a napsugarakkal együtt egy új Vision50-es robogó nyergében vághat neki az új szezonnak!

Részleteket az alkalmazásban: http://apps.facebook.com/dekorobogo/ és a Honda honlapján találnak az érdeklődők. Jó szórakozást!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük