EseményekMotoros találkozó

Teltház a motoros tavaszköszöntőn – Szezonnyitó buli a Harley-Davidson Budapestnél

hd szezonnyito 2016 02Az idei szezonnyitó Harley bulit a kedvezőtlen időjárás miatt a szervezők két héttel csúsztatták, de a már beharangozott esemény új időpontja sem tántorította el az érdeklődőket, akik szép számban jelentek meg a Neszmélyi közben.

A több mint 200 motor, és még több utasa szinte ellepte a szalont és az udvart. A téli időszakban motorozásra kiéhezett biker közül sokan voltak, akiknek ez az alkalom volt első nagy kimozdulásuk motorjuk nyergében. Bár már az utóbbi hónapokban akadtak kellemesen napos, motorozós idők, a motoros társasági élet kiélésére még kevés rendezvény adott alkalmat, melyeken bandázni lehetett volna.

Az április 23.-án tartott szezonnyitó remek lehetőség a motorozás és a márka szerelmeseinek egy kis eszmecserére, ismerkedésre, bulizásra. A feltételek adottak voltak. Rengeteg új arc tűnt fel a tömegben, és sok egyéb motorkerékpár is felbukkant a parkoló V2-esek között. Talán egy nap ők is beballagnak majd a szalonba, és megveszik álmaik motorját.

A hagyományőrző motoros felvonulás sem maradt el, mely mint mindig, a Hősök tere felé indult a déli órákban. A sok motoros rendőr segítségének köszönhetően nem szakadt több csoportra a hatalmas motoros menet. Minden kereszteződést, de még az autópálya bevezető szakaszának néhány sávját is leállították a biztonságos vonulás érdekében.

A városban a járókelők irigykedő tekintetének kíséretében dübörgött végig a motorok alkotta óriáskígyó, majd a Hősök terén megejtett csoportkép elkészítése után visszakanyarodott a Bázis felé, ahol babgulyás és lekváros bukta várt minden korgó gyomrot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hogy az ebéd még hangulatosabb legyen, Török Ádám és a Mini adta meg az alaphangulatot, akik klasszikus, múltat idéző nótáikkal szórakoztatták a nagyérdeműt.

A parkoló tele volt szebbnél szebb motorokkal, ahol a szemnek is jutott némi táplálék. Volt is mit nézni, mert a Harley modellek legváltozatosabb darabjai csillogtak a napfényben. Aki még csak gondolkodik a motorozáson, az itt biztosan megfertőződött, és elindult a fejében a vezérhangya, hogy ő is nyeregbe pattanjon.

A szezon ezen nyitórendezvénye méltón köszöntötte a tavaszi napsütést, melyben remélhetőleg a motorosok majd az idei évben is élvezhetik a gépek nyújtotta örömöket. Ha majd mindenki jól kimotorozza magát júniusig, és újra egy jó buli keretein belül szeretné kiengedni a gőzt, a következő nagy motoros eseményen, az alsóörsi Open Road Fest idején garantáltan megteheti.hd szezonnyito 2016 01hd szezonnyito 2016 03hd szezonnyito 2016 04hd szezonnyito 2016 05hd szezonnyito 2016 06hd szezonnyito 2016 07

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük