EseményekMotorkiállítás

Talma megnyitotta a motoros szezont

bmk2008 1978Az InterWheel kiállítás megszűntével immár egy időben, egy helyen gyűlik össze a motoros szakma színe java.

Idén hetedik alkalommal találkozhat a közönség a motorkerékpár importőrökkel, -kereskedőkkel, motoros médiumokkal és -szervezetekkel a Hungexpo területén.

Izgulhatunk, hogy a hétvége időjárása kicsit barátságosabb legyen a motorosokhoz, mint a mai. Legalábbis a kiállítókkal beszélgetve, úgy tűnt, a sok készülődés, szervezkedés és pakolás után leginkább annak örülnének, ha minél több látogatója lenne a hetedik Budapest Motor Kiállításnak. A motorosokat ugyanis az időjárás jelentősen befolyásolja – szombaton például jó program lehetne a kiállítás meglátogatása motorral.

Ma azonban szinte egész nap esett. Ráadásul a vásárváros felújítása még mindig zajlik. Habár európai színvonalú csarnokokat és beléptetőrendszert ígérnek hamarosan, egyelőre még meg kell elégednünk azzal, hogy a motorkiállításnak helyet adó csarnokok környéke nagyjából rendben van, de sokat ront a helyzeten, ha a talaj nedves.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ennek ellenére a kiállítók délelőtt még lelkesen pakoltak, igazgatták áruikat, tisztogatták a motorokat, hogy a standok a legjobb oldalukat mutassák meg az újságíróknak. Kora délutántól pedig folyamatosan érkeztek a látogatók, akiket hajtott a kíváncsiság, hogy az elsők között láthassák a 2008-as újdonságokat.

A rendezvényt délelőtt 11 órakor a Hungexpo vezérigazgatójának rövid beszéde után Talmácsi Gábor, gyorsasági motoros világbajnokunk nyitotta meg. A tömegtől nem lehetett a közelébe férkőzni a sikeres sportolónak. Röviden köszöntötte a megjelenteket, majd a színpadra szólította öccsét Gergőt, és menedzserét, Stefano Favarot is.

Az „A” pavilonban szinte minden talpalatnyi hely tele van motorokkal. A 2008-as újdonságok mellett jelentős szerep jut ismét a veteránoknak. A stílusok között is mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet: kezdve a robogóktól, az off-road motorokon és quadokon, a cruisereken és a choppereken keresztül a legmodernebb sportgépekig mindent megnézhetünk, megfoghatunk és kipróbálhatjuk, milyen ülés esik rajta.

A főbejárat felől érkezve vonyításra lettem figyelmes. Hamarosan kiderült, hogy a Fokt-Bering standon két ketrecbe zárt farkas várja a látogatókat. A szomszédos stand a Wild magazin rezidenciája, ahol a tavalyról már ismert dizájnelem Erdős Csaba dragster autója. Ezen kívül itt van kiállítva Novák Krisztián és Pulay Sanyi Bamakót megjárt Velorexe is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük