EseményekMotorkiállítás

Talma megnyitotta a motoros szezont

 

Csak emlékeztetőként a Wild, valamint a Bázis Motor standján lehet megvásárolni mától (postaköltség nélkül) a Csajokamotoron.hu pólókat, sapkákat és matricákat. Utóbbi standot érdemes lesz meglátogatni holnapról, mert egy kicsit morbid különlegességet, egy háromkerekű, halottszállító Harley-Davidson-t ígérnek a látogatóknak.

Ismét a szomszédba kell csak átlépnünk, hogy megnézhessük a Devils Motor Club ízelítőjét az április 13-i, 12. Magyar Motorépítő Bajnokságból. Különlegességekből, egyedi építésekből nincs hiány a standon. Hétvégére pedig versenyt is ígérnek, a látogatók kiválaszthatják a kiállított motorok közül a legszebbet.

És ha már különlegesség, folytassuk a sort a Harley-Davidson narancssárga pacával: az XR750 versenymotorral szemben legújabb rokona, az XR1000 Sportster foglalja el a főhelyet a kamionplatóból kialakított színpad előtt. A kiállítói terület egy kevésbé kivilágított helyén azonban rálelhetünk a legújabb FLSTSB Softail Cross Bones modellre is, ami ismét tökéletes példáját adja a modern kor és a régi stílus ötvözésének, és ugyanolyan sikerre számíthat, mint a cég többi 2008-as újdonsága.

A Suzuki standján minden fontos modell megtalálható kezdve a legendás Hayabusa legújabb verziójával, folytatva a sort a B-Kinggel, a kedvelt GSX-R-ekkel, majd a Suzuki cruiserek idei királyával a C1800R Intruderrel.

A BMW standján az F 800 GS kistesója, a soros, kéthengeres, F 650 GS is bemutatkozik. A túraendurók sorában az R 1200 GS és az Adventure hirdeti, hogy a kalandorok semmi esetre se kíméljék őket. A HP2 Sport a HP sorozat harmadik tagjaként olyan új megoldásokat tartalmaz, amelyek közül sok először látható sorozatgyártású modellen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az idei kiállítás nagyon fontos állomás a KTM életében, hiszen nem kevesebb, mint hét vadonatúj modellt mutatnak be ezen a héten Magyarországon, amire eddig még nem volt példa a cég életében. Aki ellátogat a szintén narancssárga standra, láthatja a KTM első superbike-ját az RC8-ast, sőt ennek egy versenyzésre felkészített, superstock változatát is. Ezen kívül ott van az új 690 Enduro, 690 SMC, 690 Duke, 990 Supermoto, 690 SMR, és az XC 525 típusjelzésű quad is.

A MoTaMot standján Bújdosó Janóval beszélgettem egy pár szót a dévai túrák tapasztalatairól, valamint megtudtam, hogy a helyszínen adományainkkal segíthetjük az alapítványt. Cserébe minden adományozó egy nyakba akasztható, fényvisszaverő kulcstartót kap. A prémium támogatóknak pedig övcsat az ajándékuk. Ugyanezen a standon az Országos Mentőszolgálat kiállította mentőmotorját. A standon megnézhetjük a mentések során készített videofelvételeket és fényképeket, s kipróbálhatjuk az új eszközöket is.

A kiállítás méretének köszönhetően minden részletre sajnos nem terjedhet ki e cikk. Épp ezért mindenkinek azt javaslom, hogy szerezzen saját tapasztalatokat a nyüzsgő kiállításról, ahol a mai motoros élet minden szegmensébe betekintést nyerhetünk. A hétvégére pedig még nagyobb őrület várható, hiszen jó idő esetén a szabad területre kiszabadulnak például a streetfighterek…

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük