Hírek

Színdarab készült a Beatriceről! Igen, jól olvasod!

beatrice ujszinhazAz Újszínház színpadán november 24-én volt a premierje annak a rockmusical-nek, amelynek főszereplője Nagy Feró és a legendás Beatrice zenekar. A darab az együttes történetét meséli el, ami nem volt izgalommentesnek mondható, hiszen a ’70-es évektől zenélnek, polgárpukkasztanak.

„A vasfüggöny ezen oldalán vajon milyen lehetett egy punk-rock banda élete a hetvenes években?” – talán ez a kérdés indította el az alkotók fantáziáját…

Hosszú előkészületek után, végre a közönség is láthatta/láthatja a produkciót, amelyet Bozsogi János állított színpadra.

A „Ricse, Ricse, Beatrice” című darab igazán egyedi műfaji besorolást kapott, mégpedig ez egy úgynevezett „rock hórukk”. Nagy Ferónak, a „nemzet csótányának” végigkövethetjük a történetét, s hogy milyen volt anno lázadó dalokat írni, énekelni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A fiatal Ferót Kurkó József alakítja, majd persze feltűnik az igazi Feró is. Tehát, ez egy igazán különleges előadás, hiszen {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}a Beatrice tagjai saját magukat alakíthatják,{/tweetme} a fiatalkori énjüket pedig színészek játsszák el, valamint táncosok teszik még színesebbé a musical-t.

Forrás, fotó: Rockvilag

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük