CsajokKiemeltMotoros csajok

Szilágyi Tünde a motoros kismama

szilagyi tunde 1Olvasgattam a neten a témában és ahány ember annyiféle megoldás, így gondoltam leírom a saját történetemet és álláspontomat, hátha én is segítek a hezitálóknak abban a csodálatos életszakaszban, amikor kiderül, hogy útban van az utód.

Korábban már olvashattátok motorozásom történetét, most egy kicsit más irányt véve, de folytatódik. Elkezdtem a szezont szokás szerint, majd májusban kiderült, hogy babát várok. Nagy volt az öröm, ez egy fantasztikus dolog az ember életében, de úgy voltam vele, hogy zajlik az élet tovább, nem kell mindent felborítani.

Igen ám, azonban az első utam a nagy hír után, már nem volt ugyanolyan. Nem mertem bemenni az autósorok közé, nem tudtam olyan könnyedén és élvezetesen motorozni, mint addig. Valószínű tudat alatt is éreztem, hogy már nem csak rólam van szó, így úgy döntöttem így nincs értelme tovább folytatni ezt a hobbit, így az elválás mellett döntöttem.

Nehéz és fájdalmas döntés volt, mivel egy gyerekkori álom vált valóra, amikor végre elkezdhettem motorozni, és nagyon sok szép élményt adott, de az élet mindig hoz új kihívásokat, amihez igazítani kell a helyzetünket. Mérlegeltem, hogy ha most nem megy úgy a motorozás, akkor később, ha megszületik a pici, akkor még inkább nehezebben fogok ráülni.

Szilágyi Tünde: éreztem, hogy a motoros társadalomhoz tartozni felemelő élmény

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nem mondom, hogy végleg szakítok a motorozással, mert ha az élet úgy hozza, bármikor szívesen visszatérek, de most jobbnak látom eladni. Már csak azért is, mert valakit pont az én kicsi kincsem fog olyan boldoggá tenni, mint ahogy engem tett.

szilagyi tunde

A korábban írt történetemben olvashattátok, hogy én mennyire megjártam a használt motor vásárlással, így én szeretnék korrekten megválni a kis vasparipámtól. Akit érdekel, bátran keressen meg, hangsúlyozni szeretném, hogy nem eladó bármi áron. Én járattam be, nagyon vigyáztam rá, össze sem hasonlítható a használt motor piacon hirdetett társaival, így nem is szeretném hagyományos úton hirdetni.

A felszerelésem is eladó (nadrág, kabát, csizma, bukó, kesztyű, esőruha, térdprotektor) kisebb csajoknak, mivel S-es méret.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük