fbpx

Szerszámkalauz motorosoknak

Szigetelőszalag és gyorskötöző:

Bármi zizeghet, lelazulhat, elengedhet menet közben… Ezek felhasználásának gyakorlatilag csak a képzelet szab határt. Gyorskötözőből érdemes eltérő méterűeket vásárolni. Hasznos lehet rendszám rögzítésre, szigetelésre, de nekünk már volt szerencsénk szigszalaggal szakadt csizmát javítani is egy túra során.

 

Csiszolóvászon alias smirgli:

Főleg az elektromos rendszer hibáinak orvoslására használatos, ősi eszköz. Esős menet, hosszú állás, vagy egy kis általános hiszti után is jelentkezhetnek elektromos problémák: egyre halványuló lámpa, gyengélkedő akksi. Mielőtt azonban a legrosszabbra gondolnál és teljesen bepánikolnál, ellenőrizd a hozzáférhető csatlakozókat: akkusarukat, biztosítékokat, stb. és picit dörzsöld meg őket. Nem kell egy egész táblát magaddal hurcolnod, elég csak egy kis darabot vágnod belőle!

Defektjavító szett és multiméter:

Míg a defektjavító mindenkinek jól jöhet egy hosszabb, főleg külföldi túrán, a multimétert csak azoknak ajánlom, akik biztosan tudják használni is azt. Nálunk benne van még a csomagban egy kis gázos forrasztó is, de ezt is, csakúgy mint a multimétert, csak biztos kezekbe ajánlom!

 

Tampon:

A ráadás kellék, ami Sivának hála kitörölhetetlenül beleírta magát a csamos lányok motorszerelési kis könyvébe. Felhasználási területeinek csak a képzelet szab határt. Honosítója a 3. CsaM szülinapra tartva egy tamponnal támasztotta meg a rakoncátlankodó MZ lötyögő aksiját. Na ezután mondják még egyszer azt a pasik, hogy minek annyi női kacatot magunkkal hurcolni… 😉

Írd meg kommentben, hogy milyen szerszámokat hordasz magaddal, ha motorozni indulsz! Van esetleg külön csomag kis túrára és nagy túrára?
0
Írd meg kommentben, hogy milyen szerszámokat hordasz magaddal, ha motorozni indulsz! Van esetleg külön csomag kis túrára és nagy túrára?x

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x