fbpx

Szerinted szépek a tetovált menyasszonyok?

eskuvo tetovalasJön a nyár és beindul az esküvői szezon. Nem tudom, hány tetovált menyasszony kapja meg a tipikus mondatot: „Kislányom, hogy fogsz így kinézni az esküvődön, és ha majd terhes leszel?”.

Hallottam olyan történeteket, amikor az anyuka mondjuk úgy, megszokta már, hogy a kislánya tetovált, egybe olvadt a hétköznapokkal ez az egész.

De mi van akkor, amikor egy fontos esemény előtt állnak, ahová „ki kell öltözni”?! Főleg a menyasszonyok esetében él az a berögzültség az emberekben, hogy úgy képzelik el, mint egy földre szállt angyalt.

A fehér ruha a tisztaságot szimbolizálja, s mellé tiszta, gyönyörű, finom bőr dukál. Ha ez a bőr tele van varrva, már más kérdés. Attól még ott az angyal…

Az extrémnek mondható kinézetet ilyen alkalmakkor sokkal nehezebben fogadják el az emberek, mint a hétköznapi életben.

Fotók: Pinterest

Szerinted is így van? Esetleg tetovált menyasszony voltál? Mit tapasztaltál?

eskuvo tetovalas3eskuvo tetovalas3eskuvo tetovalas3

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x