KultúraMotoros film

Szeretnél te is olyan pólót, amilyet Molnár Csilla meteorológus viselt?

Molnár Csilla meteorológus Nyaralj Itthoon!Molnár Csilla az M1 csatorna meteorológusa a CsamShopból választott magának pólót. Az M1 Nyaralj Itthon! című műsorának 2020. augusztus 16-i adását a Bakonyban forgatták, ahol Csilla azt a pólót viselte, amit a Csajok a motoron webáruházából választott.

A műsor forgatása augusztus 7-én volt, ahova sajnos ezúttal nem tudta lábon vinni a motort a csinos meteorológus… mármint a motor lábon ment, csak nem Molnár Csilla vezette. Mostanában napi 10-12 órákat dolgozik és ezért nem mindig adódik úgy a helyzet, hogy épp ugyanott végez, ahol a motorját hagyta előzőleg. De szerencsére erre is van mindig megoldás.

Mivel a Bakony a motorosok által is kedvelt kirándulóhely, adta magát az alkalom, hogy a forgatás napján a cseszneki Szerpentin büfébe is beugorjanak. A helyszínen már várták a motorosok, és aki elég szemfüles volt, az pacsizhatott is egyet Csillával a forgatás alatt.

Ezután a közeli Tésre látogattak el, ahol megnézték a két népi ipartörténeti műemlékként nyilvántartott szélmalmot, sőt az egyikbe még be is mentek. A malmok egy családi ház kertjén keresztül közelíthetőek meg, és a kertben még egy kovácsműhelyt is láthatunk.

Ha kíváncsi vagy a malmokra, látogass el Tésre, és járd be te is a Bakony szép, kanyargós útjait motoron. Ha pedig szeretnél egy olyan, pólót, ami Csillán látható az adásban, KATTINTS IDE!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük