EseményekHírekMotorkiállítás

Szeptemberben új motoros fesztivál debütál Budapesten

Bikers Weekend Budapest 2020Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), Miss Pin Up Hungary szépségverseny és hamisítatlan rock koncertek. Fellép az OMEGA, az EDDA Művek, a MOBILMÁNIA és még korántsem teljes a névsor.

Sajnos a koronavírus járvány miatt elmaradt a korábban a Debrecen Drive-ra tervezett Magyar Motorépítő Bajnokság és ezzel együtt egy csomó más attrakció is. De úgy néz ki, végül mégsem kell lemondanunk az épített motorok és hot rodok látványáról, hiszen

A zenei és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), ahol közel 50 épített motor és autó lesz megcsodálható. A Pannóniáktól egészen a gyönyörű Harley-Davidsonokig számtalan motormárkával találkozhatunk. És ha már a szépségeknél tartunk, a Miss Pin Up Hungary szépségversenyt is kár lenne kihagyni.

Zenei programok

A fesztivál zenei programkínálata igazi csemegének ígérkezik, hiszen olyan legendák adják egymásnak a mikrofont, mint az OMEGA és az EDDA Művek, valamint a MOBILMÁNIA.

EDDA MűvekMindjárt a fesztivál első napján, szeptember 17-én érkezik a színpadra hazánk egyik leghíresebb rockzenekara, az EDDA Művek. A zenekar már most nagy erőkkel készül a budapesti koncertre, óriási bulit ígérnek.

„Készüljetek, mert ennyi várakozás után rátok vetjük magunkat, a 46 évünkkel és mind a 230 dalunkkal együtt, mi az EDDA művek! Egy pillanatra se feledjétek, hogy együtt Veletek, “Mi vagyunk a rock, és mi vagyunk az élet!” – invitálja a rajongókat Pataky Attila.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egykori P. Mobil tagokból alakult, Fonogram díjas MOBILMÁNIA szeptember 18-án este csap a húrok közé. Energiában és a nagy P. Mobil slágerekben nem lesz hiány.

A zárónapon a hazai pop-kultúra kiemelkedő együttese, az Omega ad koncertet. A Kóbor János, Benkő László, Molnár György és Debreczeni Ferenc alkotta formáció a Best Of Omega turnésorozat keretében, annak egyetlen budapesti állomásaként érkezik a Vasúttörténeti Parkba szeptember 19-én. A látványos show-elemekkel tűzdelt produkcióban a legnagyobb slágerekkel örvendeztetik meg a közönséget.

Érdekes látnivalók

A helyszín is számos érdekes látnivalót és programot tartogat, hajtányozás, kisvasutazás, játékok kicsiknek és nagyoknak, a cél, hogy mindenki megtalálja majd a saját szórakozását.

Miss Pin-up Szépségverseny„Több mint 20 éve szervezzük az alsóörsi Open Road Festet, már évek óta érlelődött bennünk, hogy milyen jó lenne egy nagyszabású budapesti rendezvénnyel is előrukkolni, úgy döntöttünk, hogy idén belevágunk. A hazai fesztivál-paletta legújabb színes egyéniségét hagyományteremtő céllal hozzuk létre, ezentúl minden évben szeretnénk megrendezni.

Nézd meg az épített motor kiállítást, szavazz a csinos Pin Up lányokra, pattanj be egy hajtány versenyre és tombolj velünk a koncerteken! A hosszú kényszerszünet után itt az ideje, hogy végre kiengedjük a gőzt!” – nyilatkozták a szervezők.

Bikers’ Weekend Budapest, 2020. szeptember 17-19. Budapest, Vasúttörténeti Park

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük