CsajokTetkó a csajokon

Szavazz a legjobb deréktetoválásra

magdi dodesz tetkoA sikeres offline versengés után áprilisban folytatódik a Csajokamotoron.hu online Tetkó a Csajokon versenye. Az első hónapban a deréktetoválások versengenek egymással.

A szebbnél szebb mintákra április 21-től május 10-ig lehet szavazni. Az a hölgy, akinek a tetoválására a legtöbb szavazat érkezik, támogatóinknak köszönhetően 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap.

A 2007-ben négy hónapon keresztül zajló vetélkedés sikere után 2008-ban még értékesebb nyereményekért versenghettek a tetovált hölgyek a Csajokamotoron.hu segítségével. Idén is folytatódik a verseny, amit egy különlegességgel nyitottunk meg április 5-én. Első alkalommal a Devils Motor Shown élőben is megcsodálhattuk a lányok tetoválásait. A hangsúly ezúttal nem az egyes tetoválások minőségének elemzésén, hanem az összhatáson volt.

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix Női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Az idei offline verseny április 21-én vette kezdetét. A korábbi évek tapasztalataiból okulva idén a tetoválások több kategóriában versenghetnek, hogy az összehasonlítás könnyebb legyen. Elsőként a hölgyek között legnépszerűbb deréktetoválások tulajdonosai mérik össze testdíszüket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mostantól 18 napon keresztül lehet szavazni itt a legszebbnek, legfantáziadúsabbnak, legaprólékosabbnak, vagy legszexibbnek ítélt ábrára. A szavazáson közösségi portálunk, a CsamClub.hu regisztrált felhasználói vehetnek részt, akiknek a fórumban legalább egy hozzászólásuk van.

Miközben zajlik a szavazás, várjuk a nevezők jó minőségű (nem telefonnal készített), digitális fényképeit a további kategóriákra az info@csajokamotoron.hu címre. Májusban a lábakat díszítő ábrák, júniusban a karokon lévők, júliusban a hátminták, augusztusban pedig a mellkas első oldalán lévők szállnak harcba egymással. Támogatóinknak köszönhetően minden kategória első helyezettje értékes ajándékokat kap összesen 50 000 Ft értékben.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük