EseményekMotoros túra

Száguldó Angyalok szezonzáró túra

angyalok eger 57A Száguldó Angyalok csapata október 3-ra, Egerbe szervezett szezonzáró motoros túrát, ahol szívesen láttak minden motoros csajt.

Pár nappal a túra előtt mindenki ezerrel bújta az időjárás jelentéseket a neten, reménykedve, hogy alkalmas lesz még ez a szombati nap egy jó kis motorozáshoz. Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, szép napos időre ébredtünk.

Igaz, mikor kimentem a motoromhoz, igencsak fáztam, de kicsit jobban felöltözve már nem is volt olyan vészes a hideg. Beöltözés után pedig elindultunk Ancsyval a túra gyülekezőhelyéhez, az M3 kivezetőn lévő benzinkúthoz. Mikor megértünk, már jó pár leányzó ott volt, de még természetesen nem mindenki.

Száguldó Angyalok

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ahogy körülnéztünk, nagyon sok motorost pillantottunk meg a környéken, úgy látszik, sokan gondolták még úgy, hogy ez szép nap lehet még egy idei utolsó motorozáshoz. Mi is gyűltünk szépen, több leányzóval is ott ismerkedtünk meg, aztán 10 óra után nem sokkal, átbeszélve a „túrázás szabályait”, sikerült is elindulnunk 8 fővel.

Az első pár településen nehezen jutottunk át, rengetegen voltak az utakon, de Gödöllő után már kezdett jobb lenni a helyzet. Nem mentünk nagy tempóval, mivel 125-től 750-ig mindenféle motor előfordult, de azért haladtunk. Az idő is még jobb lett, a napocska egyre jobban sütött, kicsit melegedett az idő.

angyalok eger 04

Az első megállónk Hatvanban volt, mivel egy kedves lány felajánlotta, hogy csinál rólunk pár képet. Mi persze ennek nagyon örültünk, így meg is álltunk, észre is vettük, ahogy fotózza a megérkezésünket, utána pedig a bemutatkozás után még több képet készített rólunk, ezúton is Köszönet Neki!

Még egy motoros csajszival megismerkedtünk ott, ő pedig elkísért minket a benzinkúthoz. Ott ismét elidőztünk, egy kis tankolás, beszélgetés, stb., majd irány tovább úti célunk felé.

Nekem ezután kezdett el tetszeni a túra. Már kevesebben voltak az utakon, az idő is gyönyörű volt, élveztem a gurulást. Eger előtt felfigyeltünk pár jó kanyarra, el is döntöttük, hogy visszafele majd kipróbáljuk őket.

Majd beértünk Egerbe. Egy gyors benzinkutas útbaigazítás után indultuk is tovább a Szépasszony-völgybe. Kisebb nehézségek után, sikerült is odaérnünk. Letettük a mocikat és kerestünk egy kajáldát.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük