CsajokKiemeltNői motoros nap

Szabályosan, szabadon, jól láthatóan

7. Nemzetközi Női Motoros NapA világ minden táján egyszerre ünnepelték a motoros nők a 7. Nemzetközi Női Motoros Napot május 3-án. Budapest környékén az időjárás kissé szeszélyesen várta a motorozó nőket, de a programok alatt kellemes tavasz fogadta a résztvevőket.

Reggel Szigetszentmiklóson kezdődött a mozgalmas nap programja. A város tűzoltó laktanyája adott otthont pénteken az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningnek, amin ezúttal ismét csak nőket vártak a Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottság motoros rendőroktatói. A Gyári úti katasztrófavédelmi kirendeltség udvarán több mint húsz hölgy részvételével zajlott a képzés.

Az éjszakai vihar több jelentkezőt elriasztott a hajnali indulástól, de végül kisütött a nap, és igazi meleg, napos időben folyhatott a gyakorlás. A Budapest környékén elvonuló pénteki zivatar 13 óra körül ért a helyszínre, de addigra a lányok már úgyis elfáradtak. Az eső elől a Tűzoltóság épületébe menekültek, ahol a tűzoltók biztosították a további szórakoztatásukat – a legnagyobb sikere Bridget Jones után szabadon – a csövön csúszásnak volt.Nóska Anett, rendőr törzszászlós – civilben szintén motoros – elárulta, hogy a rendezvénynek egy különleges vendége is volt. Fekete Kristóf a halásztelki Bocskai István Református Általános Iskolába jár. A szervezők pedig nemrég tudták meg róla, hogy életmentő műtétre vár, ezért gyűjtést szerveztek a környékbeliek. Kristóf az iskolában a KRESZ szakkör oszlopos tagja. A rendőrség azért hívta meg, hogy nagyobb figyelmet kapjon a jótékonysági akció, és elterelje a betegséggel kapcsolatos mindennapi gondokról a figyelmet.

A délutáni felvonulás előtt ismét hatalmas felhő vonult át Budapest felett, ami aggodalomra adott okot, de mire a hölgyek 16 órakor Újpesten, az Andretti Pizzériánál gyülekezni kezdtek, ismét kisütött a nap.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A felvonulás előtt átadtuk a Csajokamotoron.hu 2013-as Jótékonysági Motoros Naptárának bevételét a Baráthegyi Kutya Iskola Alapítvány képviselőjének. Az emléklapot Varga Nóra vette át vakvezető kutyájával, Danival az oldalán. Nóra elmondta, hogy Dani körülbelül három hónapja van nála, és azóta gyökeresen megváltozott az élete, szó szerint kinyílt neki a világ.

Az alapítvány több kutyát is kihozott a helyszínre, és amíg a regisztráció zajlott, lehetőség volt a vakvezető kutyával való közlekedés kipróbálására is.

A 4. Női Motoros Felvonuláson idén több mint hatvan motoros nő vett részt. A “Szabályosan, Szabadon – Csajok a motoron” elnevezésű felvonuláson a hölgyek rózsaszín láthatósági mellényt viseltek, amivel a közlekedésben résztvevők figyelmét szernék felhívni a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára.

A felvonulás után az Anrdetti Pizzériánál kötetlen program keretében megbeszéltük az egész napos élményeket, és elfogyasztottuk a ház ajándékaként felajánlott hókristályt.

Köszönjük minden motoros hölgynek az egész napos részvételt, és támogatóinknak a segítséget, és az igazán tartalmas ajándékcsomagot:

Idén támogatóink voltak:

  • Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottság
  • Andretti Pizzéria és Kávézó
  • Helia-D
  • Wild West Store
  • Fokt Motor
  • Spirig Pharma
  • Pajzs Kft.
  • Stone Pub
  • Szigetszentmiklós Önkormányzata
  • Kommunikációs partnerünk pedig az Audenter Kommunikáció volt.

A 7. Nemzetközi Női Motoros Napon készült képeket a galériában találjátok meg. Ide várjuk a többi fotót is, és azoknak a hölgyeknek a képeit, akik bár nem Budapesten, de motorra szálltak a Női Motoros Nap alkalmából. A képeket emailben is elküldhetitek, postázási címeteket mellékelve, hiszen a pénteken készült fotókat ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

{product}2300|name|cart|description|picture|link|border|pricedis3|pricetax1{/product}

Köszönjük mindenkinek a részvételt, jövőre újra találkozunk a 8. Nemzetközi Női Motoros Napon május 2-án!

390623 625757657454417 63153387 n

390701 625760020787514 437022471 n

922961 625758124121037 57901390 n945230 625759190787597 1119823130 nnoi motoros nap felvonulas 2013 18noi motoros nap felvonulas 2013 23

noi motoros nap felvonulas 2013 28noi motoros nap felvonulas 2013 79

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük