HírekKultúraMotoros film

Szabadidejében motorozik, a The L Word című sorozat színésznője

The L Word: Generation QPaula Andrea Placido elismert képzőművész és színész, aki a Showtime “The L Word” című sorozatának közelgő új évadában, a Generation Q-ban játszik, szabadidejében szeret motorozni.

The L Word: Generation Q egy amerikai drámai televíziós sorozat, amelyet a Showtime gyárt, 2019. december 8-án mutatták be. A sorozat a The L Word folytatása, amelyet 2004 és 2009 között sugározott a Showtime. A sorozat elődjéhez hasonlóan egy LMBTQ baráti társaság életét követi nyomon, akik a kaliforniai Los Angelesben élnek.

Az argentin-kolumbiai származású, a Dominikai Köztársaságban született, de Floridában nevelkedett színésznő leginkább a Shameless, a Hacks és a The L Word közelgő új évadában nyújtott munkájáról ismert: Generation Q című sorozatban, mint “Roxy”. A The L Word új évada: Generation Q premierje november 18-án, pénteken lesz a Showtime nevű streaming csatornán.

The L Word: Generation Q

A sorozat ott folytatja, ahol a második évad drámai cliffhangerje abbamaradt, és továbbra is követi a szereplők sorát, akik a “nagy Ő” keresése közben titkokkal, régi sebhelyekkel és új lángokkal küzdenek. Finley (Jacqueline Toboni) visszatér az elvonóról, és olyan híreket tud meg Sophie-ról (Rosanny Zayas), amelyek mind a józanságát, mind a kapcsolatukat veszélyeztetik. Eközben Dani (Arienne Mandi) és Micah (Leo Sheng) is megpróbálnak nagy lépéseket tenni előre a kapcsolatukban.

A dráma fokozódik, amikor Shane (Kate Moennig) és Tess (Jamie Clayton) olyan titkokkal küzdenek, amelyek végleg szétválaszthatják őket, míg Alice (Leisha Hailey) azt firtatja, hogy vajon megtalálja-e valaha a lelki társát, vagy arra van ítélve, hogy örökre egyedül maradjon. Rosie O’Donnell és Donald Faison is visszatér vendégszereplőként Carrie és Tom szerepében.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Paula a Dominikai Köztársaságban, San Francisco de Macroisban született argentin-olasz apától és kolumbiai anyától, majd a floridai West Palm Beachen nőtt fel, mielőtt Los Angelesbe költözött volna, hogy színészi karrierjét folytassa. Paula leginkább az Emmy-díjas HBO Hacks című vígjátéksorozat 2. évadában játszott szerepéről ismert, ahol ő alakította “Riant”, Ava dögös albérlőjét/bérlőjét, akivel végül összejött, és másnap reggel Hannah megdöbbenésére kirúgja őt.

Paula szerepelt a Shameless utolsó évadában is, ahol Calistát, a leszbikus pultosnőt alakította, aki új queer bárt nyit Gallagherék szomszédságában, és felbéreli Debbie-t (Emma Rose Kinney), hogy kézimunkázzon, és tegyen ki egy táblát, hogy féltékennyé tegye volt feleségét. Paula szerepelt még többek között a “The Resident”, a “Never Have I Ever”, az “All Rise”, a “The Shrink Next Door” és a “Star Trek: Picard” című filmekben. Szabadidejében Paula képzőművész, szeret fotózni, motorozni és sportolni.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük