fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
EseményekHírekMotorverseny

Spanyolországban tesztelnek az utánpótlás versenyzők

Kovács Bálint H-Moto Team 2022

Rossi Moor és Kovács Bálint is Spanyolországban tesztelt januárban, ahol ilyenkor is adottak a körülmények egy kellemes nagypályás edzéshez.

2022-ben világmárkák csatlakoznak a Rossi Moort eddig is kiemelten támogató Fairium Kft és Insertus Kft mellé. A Fairium Next Generation Riders Team versenyzőjének új partnerei a Pringles, a Kellogg’s, a Bison és a Duracell.

A 2021-es év nagyon pozitívan zárult Rossi Moor számára. A DORNA utánpótlás versenysorozatát a Northern Talent Cup-ot összesítésben 4 győzelem, 7 pódium és 4 pole pozícióval a 3. helyen zárta. Egy futamra pedig meghívást kapott a Cev Repsol Moto3 Junior VB futamára Valenciába, amelyet várakozáson felül teljesített.

A management döntése alapján bővült az edző motorok száma: Rossi a KTM RC250R és egy Ohvale G2 mellett, most egy Husquarna FS450 Supermoton is gyakorolhat. A fiatal pilóta a heti 4-5 pályaedzés mellett, erősítő edzéseken, és edzőtáborokon is részt vesz.

A Fairium Kft ügyvezetője Fazekas Attila 2022-re is bizalmat szavazott Rossinak, így idén is, mint a csapat névadó szponzora segíti a munkát. A csapat nagy örömmel várja az együttműködést az Orbico Hungary Kft.-vel, akik olyan nagy márkák forgalmazói, mint például a Pringles, a Kellogg’s a Bison és a Duracell.

Becze Zoltán az Orbico Hungary ügyvezető igazgatója:

“Örömömre szolgál, hogy neves márkáinkkal egy olyan fiatal tehetség mögé tudunk állni, mint Rossi. Hiszem, hogy azok az értékek, melyeket márkáink képviselnek nagyban segítik majd a felkészülést, emellett azt gondolom, hogy remekül illeszkednek majd az egész csapat és Rossi által mutatott mindig pozitív és lelkes hozzáálláshoz.”

Stafano Favaro:

“Nem hiszem, hogy be kell mutatni új partnereinket, hiszen olyan világmárkákról van szó, amelyeket nem kell bemutatni, és amelyeket büszkén vállalunk. Rossi hitelesen fogja tudni képviselni, mind a Pringles, mind a Kellogg’s termékeit, hiszen mind a kettő nagy kedvence a fiatal pilótának. A Duracell és a Bison termékek pedig napi szinten segítik majd, a szerelők munkáját. Nagyon köszönjük, hogy hisznek bennünk!”

Rossi Moor:

“Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen világmárkák bíznak bennem és a partnereink lettek. Nagyon szeretem a termékeket, hiszen régóta Kellogg’s termékeket reggelizem, és a pályán is szoktam enni, ha hasznos jól felszívódó energiát szeretnék. A Pringles-ben meg a hagymás mindent visz. 😊 Nagyon örülök, hogy a partnereink bíznak bennünk, és segítségükkel a teljes felkészülésre adottak a feltételek. Mindent meg fogok tenni, hogy büszkék legyenek rám.”

Lapozz, ha érdekel, mi van Kovács Bálinttal!

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x