Hírek

Sonny Barger tagadja, hogy a Hells Angels szembeszállt az Antifa tüntetőkkel

Sonny Barger Hells Angels MC ANTIFAEgy Facebook poszt ment körbe szerte az interneten arról, hogy a Hells Angels és a Mongols motoros klubok félretéve az évtizedes ellenségeskedést közösen űzték el az ANTIFA tüntetőket Kaliforniából. A hír persze nem igaz.Mostanra a posztra kitette a Facebook a “Hamis információ” táblát, pedig minden nagyobb portálon megosztották már a fantasztikus hírt.

Az köztudomású, hogy általában a  motorosok hazafias érzületűek az Egyesült Államokban is, ezért nem kételkedett benne senki, hogy a legendás amerikai motoros klubok dübörögő motorkerékpárjaik nyergében vállvetve harcolnak a a tüntető fekete csürhe és az őket támogató ANTIFA ellen.

Igazi filmbe illő jelenet lett volna, ahogy a bradörök Hells Angels és Mongols colorral a hátukon baseball ütővel ütik az utcákon randalírozó tömeget, akiket senki más nem tudott megállítani azóta, hogy Big Floyd egy rendőri intézkedés közben életét vesztette.

A Black Lives Matter mozgalom támogatói azóta folyamatosan tüntetnek, fosztogatnak, rombolnak világszerte. A kérdés csak az, hogy ezzel a viselkedéssel hogyan akarják bebizonyítani, hogy nem igazak a feketékkel szembeni sztereotípiák.

Egyesek szerint ez is csak politika, és az őszi amerikai elnökválasztást próbálják így előkészíteni bizonyos Trump ellenes érdekcsoportok.

De maradjunk a motorosoknál:

Hells Angels ANTIFA

Abban a bizonyos Facebook posztban ezt írta a szerzője:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
"Placerville, Kalifornia 👇
Az ANTIFA bejelentette, hogy a városba jönnek, és ne merjen senki a útjukba állni.
Ha mégis, annak következményei lesznek, tudniillik: erőszak. 
A KIHÍVÁS ELFOGADVA!
Példátlan, soha nem hallott dolog a Hells Angels és a Mongols történetében.
Akik egyébként ESKÜDT ELLENSÉGEK a mainstream kultúrában .... EGYESÜLTEK, és értesítették az ANTIFA-t, hogy a helyszínen várnak .....
Az utolsó szó az ANTIFA-tól .... lemondták a tüntetést! 🤣"

Egy hét is eltelt, mire Sonny Barger, a Hells Angels motoros klub oaklandi chapterének alapítója nyilatkozott a Facebookon:

Azt írja, az emberek kérdezgetik a hamis cikkekről, amelyekben a Hells Angels és egy másik klub szembe fog szállni az ANTIFÁ-val. “Állj, ez nem igaz, és soha nem fog megtörténni.”

A nyilatkozat egyébként elég szűkszavú, így értelmezés kérdése, hogy [wpdiscuz-feedback id=”9an2svqyz4″ question=”Szerinted mire gondolt? ” opened=”0″]mire is gondolt a költő[/wpdiscuz-feedback]: értelmezhetjük úgy is, hogy a motorosok valójában nem szálltak szembe a tüntetőkkel, de akár az is lehet a nyilatkozat értelme, hogy soha nem fog megtörténni, hogy a Hells Angels és az a másik klub – amelyiknek ki sem mondjuk a nevét – közösen csináljon bármit.

Kép: Facebook

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük