CsajokHírekMotoros divat

Sokoldalúságban egyedi – Nexx Switx SX.10 bukósisak

nexx sisak 1Abban nyilván mindenki egyetért, hogy a portugál, Nexx bukósisakgyártó cég Switx SX.10 elnevezésű modelljével igazán egyedit alkotott a sokoldalúság jegyében.

Az új jövevény egyediségét a szinte végtelen számban cserélhető külső borítás, a szélvédő plexik és sok egyéb részlet variálhatósága adja, melyekkel a felhasználó ízlése, kedve, vagy épp az adott divat szerint alakíthatja azt.

Akik megszokták, hogy pl. telefonjuk hátlapját, tokját cserélgetik, biztosan ki fogják használni a Switx SX.10 adta lehetőségeket. Minden bizonnyal a megjelenésükre igényes, divatot kedvelő női felhasználók körében aratja majd a legnagyobb sikert a cserélhető külső borítás opciója.

A Switx SX.10 rendelkezik az ECE 22/05, DOT és a NBR 7471:2001 szabvány jóváhagyásaival, mely utóbbi megléte az észak-amerikai mellett a brazíliai piacon való részvételt is lehetővé teszi. A sisak a „kiemelt dizájnú, testre szabható, alacsony árú, kettős funkciójú, kompakt, plexivel és beépített napszemüveggel rendelkező, fejlett szellőzéssel ellátott” termékek kategóriájába tartozik.

A Nexx által szabadalmaztatott “Cooling Cover Tech” nevű kialakításnak köszönhetően a sisak szellőzőrendszere minden korábbi nyitott sisaknál hatásosabb. A héjszerkezet két bemeneti, és három kimeneti nyílással rendelkezik, melyeket használója motoros kesztyűben is könnyedén zárhat, illetve nyithat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

nexx sisak 2

Az SX.10-hez tartozik egy nagy plexi is, illetve a sisakhéjban egy beépített napszemüveg is a további komfortot igyekszik fokozni, de a kiegészítők sora itt még nem ér véget. A tervezők külön helyet alakítottak ki az Sx.Com elnevezésű kommunikációs rendszernek is, melyet a Sena nevű, bluetooth eszközök gyártójával közösen fejlesztettek ki.

Az egyedi rendszer minden eleme könnyedén be-, illetve kiszerelhető az erre a célra hivatott belső borításokból, üregekből és vezetékcsatornákból. A Nexx sisakja és annak kiegészítői nagyon kompakt méretűek, így a 250 mm-t meg nem haladó, egyedi motoros felszerelés a legtöbb robogó csomagterében vagy kosarában is könnyedén elfér.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük