EseményekHírekMotoros találkozó

Sok nő egy helyen…

Meeting2006Míg Magyarországon mindössze néhány éve kezdtek a nők nagyobb számban motorozni, a világ más részein a gyengébb nem már sokkal régebben űzi ezt a hobbit.

Természetesen ahogy az egész “biker” kultúra a tengeren túlról származik, a nagy számok törvénye szerint ott találkozhatunk a legnagyobb számban motorozó hölgyekkel is, de Európa tőlünk nyugatabbra fekvő részein is már több mint tíz éve annak, hogy egy csinos, copfos motoros lány látványa nem kirívó.

A külföldi női motoros szervezetek rendszeresen szerveznek motorostalálkozókat is – bár a részvétel legtöbb esetben nem kizárólag nők részére engedélyezett.

A közeljövőben, egész pontosan e hét végén, július 28-30. között Olaszországban, a pármai Varano de’ Melegari versenypályán hatodik alkalommal rendeznek nemzetközi női motoros találkozót, a következő héten, augusztus 13-20. között pedig Svájcban tartják a WIMA (Motoros Nők Nemzetközi Szövetsége) hivatalos idei összejövetelét.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük