CsajokHírekMotoros divat

Sisakok egyedileg csíkozva: pinstripe mintás Biltwell sisakok

Hand pinned helmetsMióta újra divatba jöttek az ötvenes évek formái, a hot rodok és újra hódít a bobber stílus is, a pinstriping ismét sok biker vágya.

Azoknak a motorosoknak, akik belevetették magukat ebbe a nosztalgikus világba, már egy ideje felhajtott szárú farmert és tornacipőt hordanak, van egy jó hírünk. A piaci igényeket szem előtt tartva a Licks Cycles egyedi, kézi fényezésű, klasszikus formájú bukósisakokat dobott piacra.

A tulajdonosok felhajtották a legügyesebb kezű csíkozókat, akik soha nem készítenek két egyforma darabot. A kollekció ezekből a dögös, különleges, kézzel csíkozott Bitwell sisakokból áll, amelyek egyedülállóak az egész földkerekségen. A mesterek a régi, hagyományos technikával dolgoznak, szabad kézzel és ecsettel viszik fel az előkészített sisakokra a vékony, szabályos vonalakat.

Ha szeretnéd, hogy a haverokat megölje az irigység, három lehetőséged van:

  1. megrendeled online,
  2. felkeresel itthon egy tapasztalt Művészt, vagy
  3. becsíkozod a sisakodat saját magad.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük