HírekKultúraMotoros zene

Sicu új bandával nyomul: Barbaró Attila és a Bulibanditák

barbaro attila es a bulibanditakWeiszék igazi zenész család. Weisz Laci és neje Sicu egy kisfiút nevelnek. Közben Sicu óvónéni és emellett arra is van ideje, hogy egy csomó zenekarban fellépjen. Vannak közös projektjeik de van olyan is, ami nem az. Ahogy alakul…

A Vasmacska zenekarról már többször írtunk itt a Csajok a motoron oldalain, de azóta volt már Zombie Jumping is, és ha jó értesültem, alakulóban vagy egy új projekt. Weiszné Koós Ilona Mónika más néven Icuka beszámolt a jelenlegi helyzetről:

2017 októberében volt az utolsó bulink. Nagyon szerettem a Vasmacskát, de úgy éreztem már egy ideje, egy helyben toporgunk, megrekedtünk. Talán meg is fáradtunk és akkor úgy döntöttünk Kelemen Ágival, a dobosunkkal, hogy legyen vége. Megsirattam azért. Nagyon nehéz döntés volt.

Öcsémmel szerettem volna új zenekart alapítani, mindig is vágyam volt, hogy vele zenéljek, imádom, ahogy játszik. De hazaköltözött Túrkevére, neki más céljai lettek. A SicuBanddel azért még néha fellépünk, így ilyenkor kapok belőle.

vasmacskaViszont új célok, lehetőségek nyíltak, ugyanis kiderült, hogy Hauptmann Tomiék (ex-Porno 69), 2 km-re költöztek tőlünk. Elkezdtünk összejárni és megfogalmazódott bennünk, hogy miért ne zenélnénk együtt? Így alakult a Zombie Jumping, amit a zúzósabb pop-rock kategóriába sorolnék.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

El is kezdtünk saját dalokat gyártani, lassan el is készül azelső lemezünk. Hauptmann Tomi gitározik, Gazsó Krisztián dobol, Horváth Kitti basszerozik és Glowacz Dorina vokálozik. Játszottunk már motoros találkozón, klubokban, jótékonysági esten, de most kezdenek inkább sűrűsödni a fellépések.

zombie jumpingMár vannak lekötve fesztiválok, motoros találkozók. Számítottam is rá, de be is bizonyosodott: nem könnyű újrakezdeni. De élvezzük és lépegetünk előre, tervezünk klipeket és amint megvagyunk a lemezzel, már fogunk hozzá az új dalok írásához.

Közben Barbaró Attila gondolt egyet, csokorba gyűjtötte felhasználatlan dalait, írt is még hozzájuk dalokat és eljött, hogy vegyük fel stúdióban. Így ez a szólólemez is nemsokára napvilágot lát. Vokalistaként szerepelek ezen. Klipet is forgattunk az egyik dalhoz, melynek címe: Kedvenc italom a szóda.

Szerencsére nem merült ki ennyiben a dolog, tervezzük a következő klipet is és szeretnénk, ha a későbbiekben színpadra is vihetnénk a produkciót. Igazi bulizós, vidám “fesztiválzene” ez, imádom az ezzel való munkálatokat. Az alap zenekar tagjai: Barbaró Attila, Weisz Laci, Czakó Dani és én.

 

képek: Haberl Panni, Bakonyvári Balázs, Dávid Zsolt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük