fbpx

Schuberth C3 Lady bukósisak

Schuberth C3 Lady 01Nagyobb biztonság és komfort, divatos, nőies megjelenés, könnyen tisztán tartható bélés. Bemutatkozik a Schuberth C3 Lady, a világ első, hölgyek számára készített bukósisakja.

A Schuberth igazi világújdonságot mutatott be a 2009-es milánói motorkiállításon: a felnyitható C3 Lady az első olyan bukósisak, amelyet kimondottan hölgyek számára készítettek. A C3 Lady tervezői nemcsak a hölgyekre jellemző kisebb fejméretet (koponyakerületet) vették figyelembe, hanem azt is, hogy a nők arca rendszerint keskenyebb felépítésű, mint a férfiaké.

A Schuberth C3 Lady bukósisakot ennek megfelelően vastagabb arcpárnázással és új nyakpárnával látták el, ami nem csupán a komfortot növeli, hanem – a jobb illeszkedés révén – a biztonságot is.

Schuberth C3 Lady 03A C3 Lady bélését szintén a hölgyek ízlésének figyelembevételével alakították ki. A Sahara fantázianevű, bézs színű párnázás diszkrét, mégis divatos. A bélés mikroszálas anyaga antibakteriális és antiallergén tulajdonságú, elvezeti az izzadtságot, és könnyebben tisztítható, mint a bukósisakok béléséhez általában használt anyagok. Az optimalizált szellőzőrendszernek köszönhetően az izzadtság és a nedvesség könnyen távozik a sisakból.

A C3 Lady a 2009-es év végén kerül a márkakereskedésekbe. Az új modell megrendelhető lesz ugyanazokban a színekben, mint a már ismert C3, de szerepelnek majd a kínálatban nőies fényezések is, mint például a gyöngyházfehér.

Schuberth C3 Lady 02

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x