fbpx

SAMCRO csajos divatot teremt

altÖltözz úgy, mint Gemma és Tara! – lehetne a jelmondata a sorozatnak, ha a motoros csajok divatőrületeit nézzük.

 

A Sons of Anarchy című amerikai sorozat női főszereplői, kétségkívül nagy hatást gyakorolnak a biker nőkre. Nem csak a karakterek személyisége, hanem Gemma (Katey Sagal) és Tara (Maggie Siff) öltözködési stílusa is követendő példa.

Legalábbis, ha a filmsorozat gazdájának, az FX televíziós csatornának a honlapját nézem, azon belül pedig a shopot, tele minden jóval, amit a SOA adhat, rögtön ez jut eszembe…

A lányok válogathatnak a Gemma- és Tara farmerok, leggingek közül. De, akadnak itt övek, sőt, ha már itt tartunk, SAMCRO-fürdőruhában viríthatnak a csajok a strandokon, és persze a motoros találkozókon.

Nők lévén, az ékszerek alapvető stílusjegyei a két hölgynek, főleg Gemma imádja a nagy, feltűnő fülbevalókat. De, karkötők, gyűrűk is akadnak a cuccok között.

A motoros anyukák legnagyobb örömére, baby holmikban sem szenved hiányt a shop kínálata, tehát már születésüktől fogva SOA-rajongóknak nevelhetik a gyerekeiket.

Számomra a bónusz-látványt a Gemma-bögre jelentette. Amikor reggel felébredünk, máris a csuporból kortyolhatjuk a reggeli kávénkat, Gemmában gyönyörködve.

Tetőtől-talpig Sons of Anarchy csajok és baby-k lephetik el az utcákat, mert a sorozat gondos készítői nem csak a pasikra gondoltak.altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x