fbpx
KiemeltMotorokMotortesztek

Saját motor teszt: Az én Kisdarazsam – SUZUKI SV 650

tina suzuki sv 650 7A második hosszabb túràm egy hónapos jogsival Erdélybe vitt, ahol sikeresen megtanultam, hogy az én kis fejnehéz lovacskám nagyot tud dobni, ha hirtelen berántom az első féket… “Picit” eslestem, de ez nem vette el a kedvem. 8 hét utàn újra hajlott annyira a térdem, hogy fel tudtam tenni a làbtartóra a làbam és vàltani is tudtam.

Aztán egyre több (rövidebb-hosszabb) túra jött és kezdtünk összeszokni Kisdarázzsal. Valahogy egy picit bizonytalan voltam, mert csak fél talppal ért le a lábam. Leültettettem idén tavasszal és azóta minden a helyére került!

Szeretem a motorom, mert a szó legeslegjobb értelmében igénytelen. Ha a kötelező éves szervízt megkapja, normális üzemanyagot tankolok és tisztàn tartom, semmilyen egyèb szervízmunkát nem igényel!

tina suzuki sv 650 4Sima a futása, jó az úttartása, könnyen kanyarodik, keveset fogyaszt és amit a legjobban szeretek benne, hogy a V2-es motorja miatt nem kell folyton vàltogatni, ha valami miatt lassítani, majd újra gyorsítani kell. (Természetesen ez nem egyes-kettesre, kis sebességnèl értendő.)

Az ülése kényelmes és ami nagyon jó dolog, hogy a tank úgy van kialakítva, hogy a combom meg tud támaszkodni rajta, így irànyítani, megtartani is sokkal könnyebb.

tina suzuki sv 650 5Mivel sportos, picit hasalós is, de azt már kitapasztaltam, hogy emiatt a tankforma miatt lehet rajta “kisasszonyosabban” is ülni kihúzott derékkal, ha sokat megyünk és elfáradok.

Szuperül működnek a fékek is és ha megtanulja az ember összehangoltan hasznàlni, akkor minden helyzetben helytàllnak. Ami nem tetszett benne, hogy a gyári kipufogóval olyan kistraktoros hangja volt és nem nagyon hallotta senki. Most egy ARROW kipufogója van és csodaszép hangon muzsikàl. Nem ordít, de halljàk ha jövök és ez sokat segít az utakon!

tina suzuki sv 650 6Ha már új kipufogó, akkor csodás tankpad és füstszínű, kicsit hosszabb plexi is járt Kisdarázsnak! 21.000 km-el érkezett és most 37.000 van benne. 19 évesen már nagykorú és én minden egyes napon alázattal ülök rá, mert tudom, hogy Ő az erő, amit én hasznàlhatok.

Remélem, hogy még nagyon sok kilométert fogunk menni csodás helyeken együtt!

Imádom a motorom!

CsamShop motoros pólók 2023 május

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x