KiemeltMotorokMotortesztek

Saját motor teszt: Az én Kisdarazsam – SUZUKI SV 650

tina suzuki sv 650 314 éves korom óta imádom a motorokat, nyolcadikban titokban vettünk a legjobb barátnőmmel egy MZ-t, de sajna az első próbánàl lebuktunk és elkoboztàk, tehát maradt az utaskodás.

A házasságom első kb. 10 évében csak vágytam újra motorra ülni, de aztán az egyik barátunk vett egy Suzukit és vasárnaponként elvitt néha egy-egy körre. Aztán egy napon, 20 évvel az első utaskodásom után, egy ismerős nevetést hallottam Csömörön, a kisbolt előtt és kiderült, hogy már hosszú évek óta lakunk egy faluban a fiúval, aki megfertőzött!

Újraindult a motoros “karrierem”, aztán jött a fészbuk és egyre több ismerősről derült ki, hogy motoros, így mindig volt kivel menni.

Közben elvàltam… Aztán jött egy motoros csoport, sok barát, sok túra, szuper kis programok! És jött Életem szerelme, aki 30 éve motorozik, ebből 10 éve egy Hayabusàval. Imádom mindkettőjüket.

tina suzuki sv 650 1Eleinte csak mögötte ültem, de 3 évvel ezelőtt, a szülinapomon megkérdezte, hol van a motoros jogsim…? Mikor mondtam, hogy nincs, akkor mondta, hogy de lesz. És lett!!! 50 évesen 2017. április 8-àn megszereztem az A korlátlant!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kicsit bolondos vagyok, tehát evidens, hogy a motoromat is április elsején kaptam, 7 nappal a jogsim előtt. Egy csodaszèp, napsárga SV 650-est. Első látásra szerelem volt, bár míg meg nem érkezett, nem nagyon akartam elhinni, hogy tényleg az enyém.

tina suzuki sv 650 2Megjött és a szívem a torkomban dobogott, mikor először ráültem. Az első utam kb. 400 kilométer Mátra túra volt. Mikor hazaértem, olyan fáradt voltam, hogy nem bírtam kivinni a garázsba, ahol tartottuk, egész éjjel mellette ültem a lépcsőn a lakótelepen, nehogy ellopjàk!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük