fbpx

Saját felszerelés teszt: Demon Flex Force Pro női védőfelső és Flex Force X D3O V2 bukónadrág

Demon Flex Force 39Snowboardos aláöltöző lett a nyerő

Igazán kellemes meglepetés volt, hogy a korábban fontolgatott női protektoring árából kijön egy felső+nadrág szett! Több modellt is megvizsgáltam, termékbemutató videókat néztem, és erősen gondolkodóba estem a méretet illetően. Bár a webáruház mérettáblája abszolút pontos, nem igazán tudtam eldönteni, hogy alá- vagy fölé akarjak-e majd öltözni?

Végül úgy döntöttem, ha befér majd alá egy sima aláöltöző felső és -nadrág, akkor már boldog leszek, mert a korábbi cikkemben említett meleg felsőim úgyis mind nagyobb méretek. A kisebb méretet választottam, nyeltem egy nagyot, és elküldtem a megrendelést.

Tokkal-vonóval, a legalapabb economy szállítást választva 190,70- GBP lett a végösszeg, amiért 70 lepedőt gombolt le az Első Bank a számlámról, bankkártyás fizetéssel.

Megérkezett a csomag, bódottá! Vagy mégsem…?

Az alapszolgáltatás értelmében 4-10 napon belül ígérték a szállítás elindítását, ehhez képest a rendelés leadása utáni negyedik napon meg is érkezett! A webáruház ügyfélkezelése előtt le a kalappal! Nem automatikusan generált e-maileket kaptam, hanem személyes üzeneteket, kedves bemutatkozással, és a rendelésem feldolgozásának minden mozzanatáról tájékoztatva lettem.

Demon Flex Force X D3O V2 Womens Ski Snowboard Impact Pants

Ehhez képest néztem egy nagyot, hogy a sérülékeny drágaszááág egy egyszerű, ám erős fekete nylon tasakban érkezett, és még a vállfát is elküldték a felsőhöz.

Rögtön nekiestem, majd azonnal rémülten megállapítottam, hogy ránézésre a felső talán egy kisgyerekre lesz jó, a nadrág pedig alig ér a vádlimig!

Demon Flex Force 12

…amíg fel nem vettem. Kellemes csalódás volt, hogy az öltözet annyira rugalmas, hogy – bár elsőre tényleg macerás volt felvenni, mert ragad mindenhova – úgy állt rajtam, mintha rám öntötték volna! De ennek a ragacsnak is nyilván az a funkciója, hogy ne mozduljanak el, és ott védjenek a protektorok, amire tervezték őket. Ezekből pedig egy egész arzenál van benne. A nadrág derekában egy széles gumi van, ami nincs levarrva, a gumiház meg sokkal szélesebb, és persze elcsavarodott benne a gumi…

De azért amikor belenéztem a tükörbe, fülig szaladt a szám, és konstatáltam, hogy úgy nézek ki, mint Nyúlányka és Black Widow unokahúga.

Viszont pár perc alatt úgy leizzadtam az amúgy vékony, és helyenként hálószerű mesh anyagban, mintha a pokol konyhájában lennék. Oké, nagy meleg volt amúgy is akkor, de a cucc fűt rendesen, reméltem, hogy ez a funkció áldásos lesz majd télen! Az anyag egyébként légáteresztő, jól szellőző.

Demon Flex Force 36

Az örömbe üröm is vegyült, ugyanis a felső bal ujján volt egy másfél centis lyuk, az összevarrásnál. Fontolgattam, hogy reklamálok, mert nem sajtot vettem 70 rongyért, de inkább bevarrtam kézzel. Ez azóta sajnos újra kilyukadt – reklamálni kellett volna…

Valamint rögtön megállapítottam, hogy a tépőzár, cipzár, és egyéb szúró / tapadó tárgyak nem barátai az anyagnak, mert a saját tépőzárja is hozzáragadt oda, ahova nem kellett volna, és azonnal kihúzta a szálat. Erre extrém figyelni kell.

Tagama

Tagama

2005-ben szereztem A korlátlan jogosítványt, azóta 4 motor, és 250+ezer km van mögöttem. Könnyed, gurulgatós kezdetek után most már évente minimum 30.000 km-t közlekedem motorral, esőben-sárban, napfényben-nyárban, hóban-fagyban. Rengeteg tapasztalatom van, amit szívesen osztok meg bárkivel, aki elfogadja az ebből fakadó jótanácsokat.

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x