CsajokKiemeltMotoros divat

Saját felszerelés teszt: Demon Flex Force Pro női védőfelső és Flex Force X D3O V2 bukónadrág

Demon Flex Force Pro Retro Womens cimlapSzoktam vele viccelődni, hogy alapból én vagyok X-Woman, csak nekem adamantium helyett, a karjaim titántartalma magas. Hát úgy tűnik, most jelmezem is lett hozzá.

Superhero öltözet

Úgy kezdődött a dolog, hogy a téli dzsekimet már nagyon nem kedveltem, de nem volt hajlandó tönkremenni. Viszont a membrán már odavolt, beázott, a kívülről ráhúzott esőkabát miatt pedig nagyon macerás volt a százezer réteget magamra venni télen.

Mivel az esőkabátot alapból is mindig felvettem a – kiváló szélfogó funkciója miatt – megörültem, mikor kedvenc motoros boltomban felfedeztem egy bélelt esőkabát-nadrág kombót. Gondoltam, így talán elhagyhatok néhány réteget a téli öltözetemből. Igen ám, csak a motoros dzseki + nadrág felett viselt bélelt esőcuccal már inkább konvergáltam a Michelin-baba feeling felé, minthogy könnyebbé vált volna a mozgás.

Így új megoldáson kezdtem törni a fejem. Az első ötlet az volt, hogy veszek új téli dzsekit. Na igen, de minek, ha tulajdonképpen van remek bélelt, eső- és szélálló kabátom? Csak épp nincs benne protektor, se előkészítés, zsebek formájában…

Demon Flex Force Pro Retro Womens Top

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Elkezdtem azon agyalni, miként tudnék bele védelmet varázsolni? Varrjak bele zsebeket? Nem jó, kézzel kellene, vagy komplett szét kellene bontani a bélést, és akkor megbolygatnám a lesütött varratokat = beázna. Kézzel varrva pedig nem biztonságos, előbb szakadnának le a helyükről, mint földet érnék egy esés alkalmával.

A második ötlet a protektoring volt. Ezt több okból is hamar elvetettem. Több usert is meginterjúvoltam a véleményéről, és az ő tapasztalataik miatt egyértelmű volt, hogy nem férne be a meglévő kabát alá. A második ok, hogy női protektoringet nem sok gyártó készít, és az ára több, mint a szettemnek, amit fel akarok vele spécizni. A harmadik pedig, hogy protektornadrág akkor még mindig nincs… Ugyanis a motoros nadrágot is el kívántam hagyni, a bélelt esőnadrág alól.

Demon Flex Force Pro Retro Womens Top Back

Nyakamba vettem az internetet hát, és kattintás kattintást követett, egyik oldal vitt a másikra, képeket böngésztem, így jutottam el egy outdoor, főleg hegyisport-felszereléseket kínáló angol oldalra. Jippijééé, itt a Kánaán, protektoros síaláöltözők tömkelege!!!

Gondoltam, hát speed ott is van rendesen, és ugyan nem járművön van az ember, de nagyon durva síbalesetek írták már bele magukat a történelembe. Az árak pedig kimondottan barátságosak voltak a kínált biztonság arányában.

Tagama

2005-ben szereztem A korlátlan jogosítványt, azóta 4 motor, és 250+ezer km van mögöttem. Könnyed, gurulgatós kezdetek után most már évente minimum 30.000 km-t közlekedem motorral, esőben-sárban, napfényben-nyárban, hóban-fagyban. Rengeteg tapasztalatom van, amit szívesen osztok meg bárkivel, aki elfogadja az ebből fakadó jótanácsokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük