CsajokHírekMotoros divat

Ruha teszi az embert – Dainese Custom Works

dainese custom worksMost őszintén, neked is feltűnt már ugye, hogy Rossi és társai sokkal jobban néznek ki a bőrruhájukban, mint mi, mezei motorosok? Vale ruházata sosem vet denevérszárny-ráncokat, sosem vág be, mint a kötözött sonka. Igazságtalanság!

Meglehet, hogy a napi rendszeres kondizáson múlik, az erőnléti kamrában töltött izzasztó órákon, vagy az ellátmányos Pasta-szakácson. Az meglehetősen bizonyos, a legnagyobb szerepet az játssza, hogy a Doktor Úrnak a Dainese versenyrészlegében egyedi tervezésű bőrruhákat készítenek, amikhez a hagyományos bolti állványra kerülő ruházatok hozzá sem lőnek.

Dainese “méretes” napok

November 2-án Bécsben, december 14-én pedig a gráci Flagshipstore-ban nyílik lehetőség arra, hogy a perfektül passzoló bőrruházat már ne csak álom legyen nekünk, földi halandóknak. Így legalább már szépségben felvehetjük a versenyt a MotoGP ászokkal. Egy luxus, ami most már elérhetővé vált: a Dainese bőrruhák listaárához (jelenleg kb. 900-2400 € között) hozzájön kb. 600 € a méretreszabásért és/vagy kb. 500 € a kívánság szerinti szín(ek)ért.

A logo és a felvarrók részletpontosan bőrből készülnek és normál esetben 29- és 59 € között mozog az áruk, darabonként. Bőrre nyomott mintákat a Dainese egyébként csak különleges esetekben használ, mivel ennek a technikának a tartóssága nem veheti fel a lépést az ellenállóbb marhabőr kikészítési minőségével.

Egyenesen Vicenzából

Az osztrák méretes napokra maga a Dainese Custom Works koordinátora érkezik Vicenzából, és saját kezűleg vesz precíz méretet a kívánság szerinti bőrruhához. Amennyiben a választott modellből a konfekcióméret is passzol, úgy rögtön rá lehet térni a színválasztékra – a méretes napok idejére az olasz motoros szabászat még akciós árakat is kínál az optikai testreszabáshoz.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Viszont, ha a standard méret nem megfelelő, természetesen abszolút megéri a beruházás egy méretreszabott kombira, amit aztán a megrendeléstől az utolsó ruhapróbáig 2-3 hónapon belül átvehetünk. Ha csak színváltoztatás a kérés, az ennél előbb is elkészíthető, szállítható. A Dainese Custom Works bőrkombik kivétel nélkül Európában készülnek, a csúcsmodellek pedig Olaszországban, ahogy eddig is.

Online konfigurátor

Aki a méretes napok meglátogatása előtt is szeretné a fantáziáját és kreativitását szabadon engedni, az használhatja a Dainese saját fejlesztésű online Custom Works konfigurátorát. Az eszközzel egy online felületen szimulálhatók a dizájnvariációk, és a várható végső vételárat is feltünteti a program.

A pillanatnyilag a webes felületen elérhető kínálaton felül is számos elkészítési opció lehetséges, így igazán megéri egy részletes, személyes beszélgetés egy Dainese szakemberrel – hogy a személyreszabott gondoskodás maximuma garantálva legyen, észszerű telefonon előre időpontot egyeztetni.

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésedet, próbáld ki te is a Dainese Custom Works on-line konfigurátorát!

Forrás: https://www.motorrad-magazin.at/

Képek: Dainese Contet Hub

Tagama

2005-ben szereztem A korlátlan jogosítványt, azóta 4 motor, és 250+ezer km van mögöttem. Könnyed, gurulgatós kezdetek után most már évente minimum 30.000 km-t közlekedem motorral, esőben-sárban, napfényben-nyárban, hóban-fagyban. Rengeteg tapasztalatom van, amit szívesen osztok meg bárkivel, aki elfogadja az ebből fakadó jótanácsokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük