EseményekMotorkiállítás

Őrült motorosok és szexi csajok

irbikeshow09 954Idén 20%-kal többen voltak kíváncsiak a Carole Nash Irish Motorbike & Scooter Show-ra, mint az előző alkalommal. A dublini közönség a vadonatúj motorkerékpárok mellett salakmotoros versenyt, és számos látványos vagy vicces előadást is megnézhetett. A motorépítő világbajnokság válogató versenyén pedig ezúttal egy Moto Morini blokkos kétkerekű nyert.

Február 27. és március 1. között rendezték meg hatodik alkalommal a Carole Nash Irish Motorbike & Scooter Show-t a RDS (Royal Dublin Society) kiállítási csarnokában. A több mint 25 000 látogató ezúttal nem csalódott, hiszen színes programok, világszínvonalú showk várták őket minden nap.

Az idei kiállítás egyúttal az AMD hivatalos motorépítő világbajnokság válogató versenye is volt, ahol a legjobb a cork megyei Don Cronin lett. “Medaza 500” nevű motorját egy Moto Morini motorblokkja köré építette fel rengeteg kézi munkával, és kézzel készített, egyedi alkatrészekkel. A motor építésében segédkezett a C&C Choppers tulajdonosa Ger Conlon is, aki 2007-ben megnyerte ugyanezt a díjat, és motorjával együtt a sturgisi világversenyre utazhatott.

A programok között salakmotoros verseny is szerepelt, amit Írországban 1950 óta nem redeztek. Ezúttal négy versenyző mérte össze tudását az ovális pályán, ahol egy verseny kevesebb mint egy perc alatt lezajlik. Az 500 cm3-es, egysebességes motorokon nincs fék, így a versenyek igencsak izgalmasak, és nagyon veszélyesek is. Az ír, skót és angol versenyzők mellett a sport nemzetközi híressége, a lengyel Stan Burza is ringbe lépett.

A Purple Helmets (lila sisakok) őrült showján is jót szórakozhatott a nagyérdemű. A csapat tagjai úgy néznek ki, mintha a Mad Maxből léptek volna elő, úgyhogy első látásra semmi jót nem feltételezünk róluk. Humoros előadásuk közben azonban a legveszélyesebb kaszkadőr mutatványokat hajtják végre, néha 100 mérföld/órás sebességgel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

De hogy a nőkről is essen némi szó, érdemes megemlíteni egy nagyon dögös brigádot. A Fuel Girls nevű formáció olyan benzingőzzel fertőzött hölgyeket gyűjtött össze, akik nemcsak ügyesek, de szépek is. Az ő előadásukban az erotika keveredik a veszélyes mutatványokkal, ami valószínűleg elsősorban a férfiak szívét dobogtatja meg. Mi nők pedig csak irigykedhetünk rájuk, amiért jól táncolnak, jól motoroznak, és valószínűleg mindezzel jól is keresnek.irbikeshow09 128irbikeshow09 16irbikeshow09 462irbikeshow09 51irbikeshow09 944irbikeshow09 amd2irbikeshow09 amdirbikeshow09 amd3irbikeshow09 fuelfirewalks

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük