Impresszum

Elérhetőségek

Wéber Anikó (NaNa)
Elhelyezés:
alapító-főszerkesztő
Cím:
Budapest
Magyarország
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fax:
+36-1/409-0243
Mobil telefonszám:
+36-20/923-4908

Kapcsolat űrlap

E-mail küldése
(elhagyható)

Hivatkozások

Cikkek:

Egyéb információk

Egyéb információk:

Az oldal alapítóját a motorosok NaNa néven ismerték meg 1995. novemberében, mikor első írásai megjelentek az akkor még Born to be Wild címmel kiadott első magyar "biker" magazinban. Később szakértőként kérték fel több motoros és más médiumban. NaNát megtalálod a közösségi oldalakon, a Facebookon, az Instagramon, a Pinteresten, a Google+-on és a Twitteren is.

Több mint egy évtizedig, 1995 decembertől 2007 májusáig volt a Wild magazin állandó munkatársa, szerzője, rovatvezetője, majd főszerkesztő helyettese. Ez idő alatt több száz írása, beszámolója, motortesztje jelent meg a lapban.

NaNa 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. Egyetemi évei alatt lett a MUOSZ tagja, mint motoros szakújságíró.  

Ugyanebben az évben, 2000-ben a TotalCar.hu portál főszerkesztője felkérte motoros témájú cikkek írására, és mások mellett az ő nevéhez fűződik a lap motoros magazinjának, a TotalBike.hu-nak az ötlete, amelynek alapító szerkesztője, és állandó szerzője lett.

Eközben rendszeresen volt a Petőfi Rádió Csúcsforgalom című műsorának motoros szakkommentátora, majd a VitalTV műsoraiba hívták ugyanezzel a céllal. Később, a MotorosHang.hu internetes rádióban 2010 nyarától egy éven keresztül vezetett műsort Csajok a motoron címmel heti rendszerességgel.

Hallgasd meg a NaNával készült interjút!

2003-ban, mint újságíró részese volt egy kifejezetten nők számára meghirdetett motoros túrának, így alapító tagja, majd meghatározó személyisége lett a Krapeknők néven elhíresült, első magyar motoros nőkből álló baráti társaságnak. Miután a csapattól 2005-ben elbúcsúzott, külföldi példára megszületett egy minden motorozó nőhöz szóló internetes portál ötlete, amely az ország minden területén, sőt a határon túl élő magyar motoros nőknek nyújt találkozóhelyet. A megvalósításra még egy évet várni kellett, de 2006 júniusának végén elindult a Csajokamotoron.hu portál.

Az elmúlt évekeben az online közösség kilépett a való világba is, és a közös túrák és baráti összejövetelek mellett a Csajokamotoron.hu minden év májusának első szombatján, a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából Női Motoros Felvonulást és Ingyenes Vezetéstechnikai képzést szervez nőknek, amin évről évre egyre több motoros nő vesz részt.

A több éves jó kapcsolatnak és a rendszeres együttműködésnek köszönhetően 2012. február 17-én NaNát beválasztották a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság elnökségi tagjai közé, hogy tagságával segítse a bizottság kommunikációját a motorosok felé.

Motoros jogosítványát 1995-ben szerezte meg. Eddigi motorkerékpárjai: Moto Guzzi T4 850, Honda CX 500, Honda VLX 400 Steed (Shadow), Honda VLX 600 Steed, 2001-2011-ig egy Moto Guzzi California Jackal 1100, majd 2011 tavaszától egy 2006-os Harley-Davidson FLHX Street Glide tulajdonosa.

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!