fbpx

Rokker Zsoltti Karácsonya

Zsoltti és népes családja ezúttal a karácsonyi ünnepkört veszi górcső alá, s végigröhöghetjük velük az egész fenyőszagú, mákos bejglivel tarkított ünnepet látástól Mikulásig.

Erdei Sándor, alias Rokker Zsoltti tíz éve kezdte humorista pályáját az HBO: Mennyi? 30! című első magyar stand up kabaréjában, s immár hat éve dolgozik a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában. Idén egy tipikus karácsonyi albummal jelentkezik, melyen klasszikus ünnepi dalok “rokkerzsolttis” átiratát szedte csokorba mindenkinek ismerős karácsonyi témákkal fűszerezve: “kiskalácsom-nagykalácsom, eltörték a mákdarálóm”, és “lesz-e a fa alatt csirkefarhát”?

Zsoltti és népes családja ezúttal tehát a karácsonyi ünnepkört veszi górcső alá, s végigröhöghetjük velük az egész fenyőszagú, mákos bejglivel tarkított ünnepet látástól Mikulásig. A karácsonyi témájú interjúkban hallhatjuk, hogyan ünnepel az őrült família a “dagadt” Bejmüllertől a “részeges” Kondrát Ferin keresztül a Nagymutterig, aki már annyira szenilis, hogy saját maga elől dugja el a karácsonyi ajándékokat.

Ajánljuk ezt a lemezt mindazoknak, akik ismerik és szeretik Erdei Sándor fanyar humorát, melyben az élet visszásságait egy rocker mentalitású fiatalember és meghatározhatatlan korú, de épp ezért minden területnek fogadatlan (vagy fogatlan) szakértőjének, a nagymamájának szemszögéből láttatja. A vidám karácsonyi feldolgozások között megtalálható a “Mennyből az angyal”, a “Pásztorok” egy merész rock feldolgozásban, valamint a 2001-ben megjelent Rokker Zsoltti-lemezen már megszeretett karácsonyi dal újramixelése, melynek elhíresült, s botrányt kavaró sora szintén nem maradhatott le az albumról.

Az albummal egy időben jelenik meg Rokker Zsoltti második képregénye nem mindennapi jelenetekkel és sztorikkal.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x