fbpx
Hírek

Rokker Zsoltti Karácsonya

061121 cim 1 scaledZsoltti és népes családja ezúttal a karácsonyi ünnepkört veszi górcső alá, s végigröhöghetjük velük az egész fenyőszagú, mákos bejglivel tarkított ünnepet látástól Mikulásig.

Erdei Sándor, alias Rokker Zsoltti tíz éve kezdte humorista pályáját az HBO: Mennyi? 30! című első magyar stand up kabaréjában, s immár hat éve dolgozik a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában. Idén egy tipikus karácsonyi albummal jelentkezik, melyen klasszikus ünnepi dalok “rokkerzsolttis” átiratát szedte csokorba mindenkinek ismerős karácsonyi témákkal fűszerezve: “kiskalácsom-nagykalácsom, eltörték a mákdarálóm”, és “lesz-e a fa alatt csirkefarhát”?

Zsoltti és népes családja ezúttal tehát a karácsonyi ünnepkört veszi górcső alá, s végigröhöghetjük velük az egész fenyőszagú, mákos bejglivel tarkított ünnepet látástól Mikulásig. A karácsonyi témájú interjúkban hallhatjuk, hogyan ünnepel az őrült família a “dagadt” Bejmüllertől a “részeges” Kondrát Ferin keresztül a Nagymutterig, aki már annyira szenilis, hogy saját maga elől dugja el a karácsonyi ajándékokat.

Ajánljuk ezt a lemezt mindazoknak, akik ismerik és szeretik Erdei Sándor fanyar humorát, melyben az élet visszásságait egy rocker mentalitású fiatalember és meghatározhatatlan korú, de épp ezért minden területnek fogadatlan (vagy fogatlan) szakértőjének, a nagymamájának szemszögéből láttatja. A vidám karácsonyi feldolgozások között megtalálható a “Mennyből az angyal”, a “Pásztorok” egy merész rock feldolgozásban, valamint a 2001-ben megjelent Rokker Zsoltti-lemezen már megszeretett karácsonyi dal újramixelése, melynek elhíresült, s botrányt kavaró sora szintén nem maradhatott le az albumról.

Az albummal egy időben jelenik meg Rokker Zsoltti második képregénye nem mindennapi jelenetekkel és sztorikkal.rokkerzs cdcov

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x