HírekKultúraMotoros film

Rock csont – Holnaptól a mozikban!

rock dog 2017 3Egy igazi rock csemetének, no meg a szülőknek is való animációs film kerül március 9-től a mozikba, Rock csont (Rock dog) címmel. Irány a mozi, kedves anyukák és apukák!

A kínai-amerikai mesét Ash Brannon rendezte, és a főszereplő kutyus, Bodi eredeti hangját Luke Wilson kölcsönözte, nálunk pedig Puskás Peti. Igazi “amerikai álom-szagú” a film története. Figyelj csak, így hangzik:

“Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem?

Egy nap egy rádió hullik alá az égből és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba követve új szenvedélyét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ott azonban ősi ellenségeik a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét.” (Port.hu)

Szóval, lesz itt zene, harc, veszedelem, barátság, apa-fia ellentét, békülés – minden, ami egy izgalmas kis rajzfilmhez szükséges!

Fotók: Rock Dog movie

rock dog 2017rock dog 2017rock dog 2017rock dog 2017rock dog 2017

 

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük