Hírek

Ride for Life

Bubacarr and motherA Rider for Health szervezet és Yamaha közösen megszervezte a „Ride for Life” Túrát; 5 Super Ténéré egy jó ügy érdekében indul Észak Afrika felé.

Riders for Health és Yamaha erőit összevonta, hogy megszervezzék a „Ride for Life” túrát. A Túra célja, hogy közlekedési eszközök és felszerelés biztosításával támogassa az egészségügyi munkások munkáját Afrikában, annak érdekében, hogy elvégezhessék felbecsülhetetlen munkájukat és elérjék az elszigetelt közösségeket is Afrikában.

Dakart megjárt veteránok, újságírók és egy 5 kiválasztásra kerülő átlag motorosból álló csapat elvisz egy flottányi Super Ténérét és a kisérő járműveket Párizsból Liszabon érintésével Marokkóba. A túra végén a Yamaha és partnerei megajándékozzák a Riders for Health szervezetet 5 darab Super Ténérével és annyi alapvető alkatrésszel, ami 3 évnyi tökéletes működést garantál az Afrikai körülmények között a motorok számára.

 

A Rider for Health úgy döntött, hogy ezt az 5 Super Ténérét Zambia keleti területén fogja használni, így ezekkel a motorokkal növelni tudják a szállítás hatékonyságát, biztosítva a HIV/AIDS, Tuberkolozis, és más betegségek hatékony kiszűrését és kezelését. Az átadástól kezdődően Riders for Health 5 futárt fog beállítani, akik a vérmintákat fogják szállítani.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2010-ben Rider for Health további 5 motoros futárt állít munkába a minták szállítására, és 15 egészségügyi munkást is mobilizál még a helyi lakosság alapvető egészségügyi ellátása érdekében.

A túra Párizsban kezdődik 2010 május 4-én, és Marakeshben ér véget május 17-én, ahol Yamaha átadja az 5 Super Ténérét. A Yamaha elindított egy jelentkezési oldalt, ahol bárki, aki megfelel a feltételeknek, pályázhat a részvételre. Ez az oldal angol nyelvű, mert a jelentkezés egyik feltétele az angol tudás. A jelentkezési határidő: 2010 április 14.

Bubacarr and familybubacarr with villageroutemaplargerideforlife logo

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük