EseményekKiemeltMotoros találkozó

Rekordkísérlet Nagy-Britanniában: A világ legnagyobb női motoros találkozójára készültek

Rekordkísérlet: A világ legnagyobb női motoros találkozója 2022

A Motoadvisor csoport szeretné megdönteni a saját rekordját és ezen a nyáron megszervezik a legnagyobb motoros találkozót csajoknak. A tervek szerint 2000 résztvevőt várnak.

A Motoadvisor 2017-ben 1132 női motorossal megtartotta az addigi legnagyobb női motoros találkozót. A szervezők most még feljebb tették a lécet és 2000 résztvevővel új rekordot szeretnének felállítani. Az ambíciózus cél eléréséhez megnyerték a legnagyobb angol motorgyártót, így a megatalálkozó a Triumph támogatásával jön létre.

A szponzor egyben a helyszínt is biztosítja a rekordkísérlethez. Hinckley-ben a Triumph Factory Visitor Experience fog otthont adni a találkozónak.

Azok a női motorosok, akik segíteni szeretnék a világrekord felállítását jelenlétükkel, 2022. július 24-én 10 és 15 óra között jelentkezzenek a helyszínen. A résztvevők érkezéskor kapnak egy sorszámozott matricát és megkérik őket, hogy álljanak egy kamera elé, a számolás hivatalos dokumentálása érdekében.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

World’s Largest Female Biker Meet

A rendezvény ingyenes, de a büfé és egyéb bevételeket szokás szerint jótékonysági célra fordítják. Az eddigi támogatandó jótékonysági szervezetek a Légimentők és a Blood Bikers, és valószínűleg lesz még egy 3. jótékonysági szervezet is.

A jó hangulatról élő zene gondoskodik, illetve étel és ital is biztosított. A rendezvényen férfiak is részt vehetnek, de ők most nem “számítanak”.

A rekord felállítását esetleg a Covid miatti korlátozások akadályozhatják.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Schön Brigi

A motorozást nemcsak hobbiként, hanem munkaként is űzöm. 2012 óta vagyok tulajdonos-ügyvezetője a Zo-Moto Kft-nek, ahol túramotorok bérbeadásával és motoros biztosításokkal foglalkozom. Emellett 2018-ban elindítottam az andride.eu oldalt, hogy motoros utazók számára nyújtsak információkat a túratervezéshez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük