CsajokHírekMotoros csajok

Pocakos csajok a motor mellett

Pocakos Motoros SzívekMég márciusban szerveztek egy közös, pocakos fotózást a Motoros Szívek tagjai, hiszen a csajok közül többen is babát várnak idén. Az óta ketten közülük már boldogan babáznak otthon.

A magyarországi statisztikák alapján a 2012-es év első negyedében – sok év után – végre néhány százalékkal emelkedett hazánk népessége, vagyis a születések száma meghaladta a halálozások számát. Büszkén jelenthetjük, hogy ehhez a motoros csajok is nagyban hozzájárulnak. A fotózás óta kiderült, hogy nem csak a Motoros Szíveknél van baby boom, hanem a Száguldó Angyalok és a Csajok a motoron fórum tagjai között is többen anyai örömök elé néznek/néztek ebben az évben.

Azoknak a leendő motoros anyukáknak, akik ebben az évben várják az utódot, jó tudniuk, hogy ez az év a kínai asztrológia szerint a Víz Sárkány éve, ami idén január 23-án kezdődött és 2013 február 9-ig tart. A kínaiak szerint a sárkány szerencsét, áldást, gazdagságot hoz, ezért a kínaiak, ha tehetik, hagyományosan a sárkány évére időzítik a babavállalást.

Motoros Kismamák Fóruma!

Nem gondolom, hogy a magyar motoros párok a kínai asztrológia miatt időzítettek volna így, mégis érdekes, hogy feltűnően megnőtt a babát vállalók száma idén életkortól – és motortípustól – függetlenül. Éppen ezért, úgy gondoltam, hogy egy kis kérdőívvel utána járnék annak, hogy mit gondolnak a motoros csajok a babavállalásról. Néhány kismama már válaszolt is, de aki úgy érzi, hogy még lenne mondanivalója, a kérdéseket megtalálja a Motoros Kismamák fórumában.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük