HírekMotorbemutatóMotorok

Pletyka: Érkezik az új Sportster?

From evolution to revolutionérkezik az új Harley-DavidsonA Harley-Davidson új, szezonközi motorkerékpár-bemutatót jelentett be “From Evolution to Revolution” (Az evolúciótól a forradalomig) címmel.

A virtuális bemutatkozó eseményre 2021. július 13-án, 10 órakor kerül sor, és bárki számára nyitott, aki regisztrál.

Az új modell a Harley-Davidson Pan America 1250 érkezését követi a teljesen új Revolution Max hajtással.

“Az első kalandtúramotorunk, a Pan America sikeres bemutatását követően izgatottan mutatunk be egy újabb vadonatúj motorkerékpárt, amely a Revolution Max platformra épül a sportos szegmensben, és a Harley-Davidson páratlan technológiáját, teljesítményét és stílusát mutatja be” – mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke, elnöke és vezérigazgatója.

2018-ban, amikor a H-D bemutatta a “More Road to Harley-Davidson” stratégiai tervét, prototípusképeket mutatott be a Pan Americáról, valamint a Bronx streetfighterről és az 1250 Customról. Ezek mind egy új moduláris motorplatformra épülnek, amelyről ma már tudjuk, hogy a Revolution Max nevet kapta.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Bronxról azt mondták, hogy 975 köbcentis motorkerékpár lesz, míg a Custom 1250 köbcentis. Az új motorkerékpár bemutató képén az áll, hogy “1250”, és hasonlóan néz ki, mint az 1250 Custom.

A leleplező eseményen az új motorkerékpár részleteit tekinthetik meg azok, akik előzetesen regisztrálnak. Ezen az online bemutatón a Harley-Davidson vezetősége, termékszakértők és motorosok is bemutatkoznak. A “From Evolution to Revolution” virtuális bemutató eseményen való részvételhez regisztrálj a H-D.com/JulyReveal oldalon.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük