CsajokMotoros divat

Pinkparádé

pinkparadeMotorozás közben is igyekszik az ember lánya nőies maradni.

A bukó alól kilógó haj, egy rózsaszín kendő a nyakba, ízlésesen díszített, nőies sisak vagy kabát, egy-egy csajos matrica. Szolidan, mégis egyértelműen mutatják, hogy a motoros a szebbik nemhez tartozik .A környezetemben sincs ez másképp, szinte minden nő igyekszik egy kicsit csajos maradni akkor is, ha talpig protektorban, Terminátor üzemmódban közlekedik épp.

Azonban vannak, akik úgy érzik, hogy az alattuk dübörgő motor nem teszi őket kellőképpen különlegessé, és valami extrára vágynak. Eddig azt hittem, hogy a Spiderwear női bőrdzsekijétől már nem lehet pinkebbet készíteni.

Nos, kiderült, hogy hatalmasat tévedtem. A ladybikerstuff.com webáruházában egészen különleges (különlegesen ronda) darabokra akadtunk. Már a sima rózsaszín mellény és kabát látványa is kicsit túl sok a szemnek, de a körberojtozott daraboknál már komolyan elgondolkodtam, hogy ki hord ilyet.

Ennek ellenére gyanítom, hogy a nagy vízen túl nem egy társunk büszkén feszít bennük. Kabát, mellény, fogjuk rá, hogy megértem. De a vadnyugatot idéző rózsaszín chapset kinek szeretnék eladni?! Nos, erre végképp nem sikerült rájönnöm…pinkparade4pinkparade6pinkparade1pinkparade3pinkparade5pinkparade2

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük