EseményekMotorverseny

Patricia Fernandez jövőre az 1-es rajtszámmal indulhat a dobozossal: Bagger Rancing Legue 2. forduló

Patricia Fernandez Bagger Racing League

A Drag Specialties Battle of the Baggers a második fordulójával tért vissza a Sonoma Raceway-en 2021. december 10-12. között! A tekintélyes méretűdobozosok pilótái között egyetlen nőként Patricia Fernandez is rajthoz állt.

A 2020-ban bemutató versenyként indult Bagger Racing League™ mára úttörő sorozattá nőtte ki magát, amely 4 adrenalinnal teli Harley-Davidson® V-Twin bagger osztályból áll. A sorozatban az ikonikus Harley-Davidson Street Glide® és Road Glide® modellek szerepelnek – ugyanazok a motorok, amelyeket rajongók milliói használnak büszkén világszerte – túrázásra.

A “nagyobb, gyorsabb, erősebb” amerikai törekvés megtestesítője viharos sebességgel vette be a teljesítmény világát. A Bagger Racing League versenysorozat négy kategóriában mutatja be a klasszikus motorkerékpár-kultúra és az izgalmas sebesség történelmi keverékét.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
View this post on Instagram

 

A post shared by Patricia Fernandez (@lady_racer926)

A szponzorok nevét is megukban foglaló kategóriák a Metzeler Pro Stock Bagger, az ICON Lite Weight Twins/FS Cup, a NAMZ Big Twins, és a Custom Dynamics Bagger GP osztály. Ez utóbbiban versenyez az egyetlen nő, Patricia Fernandez is. Patricia ráadásul egyetlen nőkén az egyetlen Indian Challengerrel állt rajthoz a Harley-Davidsonok között. Párja Cory West ugyanebben a kartegóriában egy Harley-Davidson-on húzza a gázt.

Patricia Fernandez az egyetlen nő, aki baggerrel versenyez

Pítricia így írt a versenyről az Istagram oldalán:

“Ez a hétvége NEM volt könnyű. Még sosem jártam a Sonoma Raceway-en, és gyorsan meg kellett tanulnom egy új versenypályát. Az eredeti 3 napos menetrendet 2 napra sűrítették az eső miatt. Pénteken az edzésen egy olajfolt miatt balesetet szenvedtem, és a srácok extra keményen dolgoztak, hogy biztosan versenyezhessek. Voltak csaták a pályán és azon kívül is, de keményen dolgoztunk, hogy elvégezzük a munkát!

Csodálatos volt elsőként célba érni, de imádtam megosztani a dobogót @corywest13-mal, hány ember tud ilyen csodálatos pillanatokat megosztani a partnerével ❤.

Az összes pozitívum, ami ebből a hétvégéből származik, a csapat lendületét építi. Előre és felfelé haladunk a versenyprogramunkkal, és alig várjuk, hogy jövőre is a dobogón állhassunk!!!!!!!!”

A Battle of the Baggers II. fordulóját végül az időjárás nem zavarta meg. Az egész hétvégén át tartó programok között megnézhették a szponzorok és más független, egyedi motorkerékpár-üzletek standjait, voltak kaszkadőr bemutatók, nyitott boxok és sok más egyéb látványosság is.

A futamok végeredményét ezen az oldalon találod.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük