CsajokMotoros csajok

Jogan

jogan02Nekem „csak” egy kis Yamaha Jog-om van, 50 cm3, de akár 60 km/h-val is képes száguldani. Tudom, hogy nem nagy teljesítmény csak úgy húzni a gázt, de a városban közlekedve ez sem kis mutatvány.

A nevem Óvári Anikó (Jogan) 32 éves vagyok. Van egy 8 éves kislányom aki szintén imádja a motorokat. Elég fura volt az ok, amiért motorra pattantam. De kezdem az elején.

Gyerekként is már inkább az autók és a benzingőz vonzott csodálva néztem a szomszédban lakó motoros fiúkat és titokban nagyon vágytam rá, hogy egyszer majd én is ott leszek a csapatban. De sajnos nincs motoros ismerősöm, így egy kicsit váratott magára a dolog!

Jogosítványom autóra már 14 éve van és nagyon szeretek vezetni a barátaim szerint, tudok is. Van egy családi autónk, de a férjem jár vele a munkába, és így én nagyon keveset vezetek. Egyszer, amikor kirándulni voltunk és a Szentendrei úton tartottunk hazafelé, egy motoros csapat ment el mellettünk és a párom – ismerve a régi vágyódásomat – megkérdezte, hogy szeretnék-e egy motort? Gondoltam most vagy soha! Igen, persze, hogy szeretnék!!! Meg így legalább már végre én is vezethetek!

De sajnos annál jobban féltett, hogy nagy motort vegyen nekem! Ezért maradt a robogó. Bár lássuk be a robogó sem veszélytelenebb, mint a nagyobb teljesítményű motor, de ez más lapra tartozik! De nem bánom, nagyon szeretem és munkába járáshoz ideális! És a BKV-nél is százszor kellemesebb és olcsóbb is.

Jogan profiljaDe azért a régi álmomat sem adtam fel, már a motort is kinéztem: Yamaha Virago. Nem régen volt szerencsém kipróbálni egy Kawasaki KLX 650 -t ÁLLATI jó volt, de én megmaradok a Virago-nál.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még nem estem át a motoros tűzkeresztségen: nem buktam még motorral. Nem várom, de tudom, hogy egyszer megtörténik. De most már van egyfajta biztonságérzetem a motoron, úgyhogy nem félek, ésszel megyek, vigyázok a saját és mások életére is!

A motor hihetetlen szabadságérzetet ad. Lehet, hogy furán hangzik, de egy kicsit olyan ez, mint a lovaglás. Nagyon jó, amikor érzed a motorban megbúvó erőt, amit te uralsz, de azt hiszem ezt nem kell bemutatni nektek.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Hajrá CSAJOK!!!jogan01

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük